7.9 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Борусия Дортмунд ще победи Легия Варшава

Германският Борусия Дортмунд посреща полския шампион Легия Варшава в първи мач от група F на Шампионска лига. Сблъсъкът помежду им започва в 21:45ч. в сряда 14 септември 2016г. Битката в тази група се допълва от европейския клубен шампион Реал Мадрид и португалския Спортинг Лисабон. Коефициента за домакинска победа се приема на 10,00, равенството е 5,25, а успех на Борусия Дортмунд е оценен на коефициент от 1,36.

Легия Варшава попадна за първи път в групите на Шампионска лига и сега ще се опитат да направят успешен дебют сред най – добрите на стария континент. Полският първенец преодоля словашкия Тренчин и ирландския Дъндолк за да попадне в група F на Шампионската лига. Съперниците които ги очакват в груповата фаза са отбори от съвсем различно потекло и ако Легия Варшава иска да има някакъв шанс срещу тези клубове ще трябва да промени някои неща в играта си. Тимът изпадна в мини криза и в последните четири мача има само една победа. Полският шампион изпитва и известни затруднения и първенството, като към момента заема 13 – то място с актив от 9 точки, дошли след две победи, три равенства и три загуби. Треньорът на Легия Варшава Бесник Хаси има и не малко проблеми за решаване преди този двубой. С различни травми са защитниците Михал Паздан и Якуб Червински, както и халфа Михал Кухарчик. А с наказание е и друг основен бранител Адам Хлоусек. Българинът Михаил Александров пък се очаква да стартира от първата минута срещу бившия си отбор.

Борусия Дортмунд се завръща в Шампионска лига след едногодишно отсъствие и сега всички в техния лагер за готвят за повторение на подвига от 2013г., когато достигнаха финала в надпреварата. Ясно е че те са огромният фаворит в този двубой и ще търсят победата от първата минута, като това е гаранция за много голове от тяхна страна, нещо което те умеят доста добре. Жълто – черните започнаха с победа и загуба в Бундеслигата след първите два кръга, като поражението им дойде през уикенда при визитата на РБ Лайпциг в последните минути на мача. За предстоящия мач треньорът Томас Тухел няма до може да разчита на трайно контузените Невен Суботич, Ерик Друм и Марко Ройс. А под въпрос остава участието на Шинджи Кагава, Свен Бендер и Юлиян Вайгъл. Завърналият в състава през това лято Марио Гьотце пък ще получи своя шанс за изява след като в първите два мача не впечатли с представянето си.

Прогноза Легия Варшава – Борусия Дортмунд : над 2,5 гола @ 1,61 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации