6.6 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Борусия Мгладбах ще довърши започнатото срещу Йънг Бойс    

В среща реванш от квалификациите на Шампионската лига един срещу друг се изправят германският Борусия Мгладбах и швейцарския Йънг Бойс. Двубоят на стадион „Борусия парк“ е с начален час 21:45 в сряда 24 август 2016г.

Немците са с единия крак в груповата фаза след победата с 3:1 в първата среща и са на прага на своето второ поредно участие в лигата на богатите. За швейцарците остава само едничката надежда за чудо, но имайки предвид срещу какъв отбор се изправят шансовете на тима изглеждат сравнително малки. Борусия Мгладбах е фаворит за спечелването на двубоя и за нова тяхна победа може да заложим при коефициент от 1,40, варианта двата отбора да не се победят е оценен със ставка от 5,50, а коефициента за успех на Йънг Бойс е определян на 7,50.

Борусия Мгладбах напълно разби своя съперник в първата среща преди седмица и съвсем заслужено спечели с 3:1. Мачът за германците тръгна доста добре след ранен гол на бразилското острие Рафаел още в 11 – та минута. През втората част Сюлеймани изравни за Йънг Бойс, но само няколко минути след това последва попадение на Андре Хан и автогол на Роша, които тотално прекършиха швейцарския тим.

Йънг Бойс загря с победа 7:2 срещу Лозана в местната Супер лига, като това бе трети успех за тима след първите пет кръга на шампионата. Въпреки че тима постепенно набира скорост шансовте им за успех в Германия са минимални и по всичко изглежда, че за тима остава утехата на директното класиране за групите в турнира Лига Европа.

Швейцарският вратар на домакините Ян Зомер остава извън групата и няма да излезе срещу своите сънародници, тъй като лекува контузия в глезена и най – вероятно ще бъде съхранен за старта на Бундеслигата. За гостуващия състав ще отпаднат контузените Лорис Бенито, Александър Герд и Таулант Сюлейманов.

Прогноза Борусия Мгладбах – Йънг Бойс: Борусия Мгладбах @ 1,40 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации