19 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Борусия Мюнхенгладбах – Кьолн, (19 ноември 2016), Бундеслига

В двубой от 11 – ия кръг на германската Бундеслига Борусия Мюнхенгладбах посреща Кьолн. Срещата помежду им на стадион „Борусия парк” ще стартира в събота /19 ноември 2016г./ от 16:30ч. След първите десет кръга на шампионата двата тима се намират на съвсем различни полюси. Домакините изпитват известни трудности и са далеч от нивото демонстрирано през последните два сезона, а гостите показват добра форма и неслучайно се намират близо до местата даващи право на участие в европейските клубни турнири. Борусия Мюнхенгладбах спечели последните си четири мача у дома срещу Кьолн, а за последно гостите спечелиха тук преди близо 8 години. Поглеждайки към последните 11 директни сблъсъка виждаме, че Кьолн не се представя силно срещу този съперник и има само една победа срещу тима на Борусия.

Борусия Мюнхенгладбах продължава да търси силната си игра от предишните два сезона. Тимът се намира на незавидното 11 – то място в класирането на Бундеслигата с актив от 12 точки. Домакините ще играят за своя първи успех в шампионата от 24 септември насам, като от тогава до сега записаха три загуби и две равенства за първенство. А единствените им победи през последните два месеца бяха срещу Щутгарт с 2:0 в турнира за Купата на Германия и срещу Селтик със същия резултат в груповата фаза на Шампионската лига. Борусия Мюнхенгладбах се радва на мощна подкрепа от своите фенове и превърна стадион „Борусия парк” в малка крепост – тимът е без поражение у дома вече в 12 поредни срещи и именно на това ще се разчита най – много в предстоящия мач.  Треньорът на тима Андре Шуберт има и не малко проблеми за решаване преди този сблъсък. Наказан за срещата е халфа Кристоф Крамер, а с различни травми са Йосип Дримич, Алваро Домингес, Мамаду Дукуре, Марвин Шулц и Патрик Херман.

Кьолн е сред приятните изненади в първенството до момента, заемайки 6 – то място със събрани 18 точки на сметката си. За десет кръга „козлите” допуснаха едва две загуби, а една от тях беше в предишния кръг от Айнтрахт Франкфурт с 0:1 като гост, преди паузата за националните отбори. Кьолн играе доста сполучливо у дома, като точковия им актив се дължи именно на домакински победи. Играта им навън обаче не е толкова силна – една победа, две равенства и две поражения. Гостите разчитат изключително много на играта в защита, като до този момент са допуснали само седем гола и се нареждат сред първите четири отбора по допуснати голове. За предстоящия двубой наставникът на тима Петер Щьогер ще бъде лишен от услугите на вратаря Тимо Хорн, бранителя Доминик Марох и халфа Леонардо Битенкорт.

Прогноза: Борусия Мюнхенгладбах – Кьолн: 1 @ коефициент 2,20

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации