29 C
Ню Йорк
сряда, май 8, 2024

Buy now

Босна и Херцеговина – Ирландия, прогноза

Босна и Херцеговина се изправя срещу Ирландия в първа среща от баражите за класиране на Евро 2016 във Франция. Сблъсъкът помежду им ще стартира в 21:45ч. в петък 13 ноември 2015г. Двата съперника се представиха изключително успешно в изминалите евроквалификации, но съвсем малко не им достигна за директно класиране на Евро 2016. Световните букмейкъри определят коефициент за победа на домакините на  1,90, възможността съперниците да не излъчат победител е 3,40, а успех за гостите от Острова се оценява на коефициент от 4,50.

Босна и Херцеговина ще се опита да се класира на еврофинали за първи път в своята история, като за целта пред тима не стои друга опция освен победата. Тима  направи няколко силни срещи в евроквалификациите, завършвайки на трето място с 17 точки, като единствено пред тях останаха съставите на Уелс и Белгия. Домакините се намират в много силна форма, като спечелиха последните си три срещи без особени проблеми. Мохамед Бешич пропуска този плейоф поради наказание.

Ирландия пристига в Сараево с мисълта за добър турнирен резултат преди раванша на ирландска земя. Гостите попаднаха в една много тежка група, като компания в нея им правиха съставите на Германия, Шотландия, Полша, Грузия и Гибралтар. За десет срещи Ирландия записа пет победи, три равенства и две поражения, но като цяло тима изпитва сериозни трудности при своите визити, като не успява да разгърен пълния си потенциал. Наставника Мартин О Нийл има не малко проблеми за решаване преди този двубой. Като с контузии са Шей Лонг и Роберт Елиът, а с наказание са Джонатан Уолтърс и Джон Ошей.

Прогноза Босна и Херцеговина – Ирландия: Босна и Херцеговина @ 1,90 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации