9.4 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ботев – Левски, Първа Лига, неделя – 30 октомври

Ботев и Левски излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на българската Първа Лига. Двубоя ще се изиграе на 30.10.2016г. (неделя) от 20:00 часа българско време на стадиона в Коматево, а главен съдия на мача ще бъде Драгомир Драганов.

Ботев загуби домакинството си на Черно Море преди седмица с 2:3. Така канарчетата прекъснаха серия от 4 мача без загуба в Първа Лига и остават на 6-то място в класирането с актив от 17 точки. През седмицата, Ботев си осигури участие в 1/4-финалите за Купата на България след като победи на своя стадион Нефтохимик с 3:0.

Така канарчета посрещат Левски в добро настроение и с мисъл за победа. Тодор Неделев бе заменен срещу Нефтохимик заради удар в кръстта, но едва ли ще има проблем да вземе участие срещу сините. Николай Киров отново ще заложи на своя капитан в средата на терена, а в предни позиции ще действат Жоао Паоло и Омар Косоко. Въпреки доброто си представяне през седмицата в защита, Милен Кикарин ще остане на резервната скамейка.

Левски спечели с 2:0 преди седмица срещу Берое и запази 1-то място в класирането. През седмицата обаче сините преживяха истински шок в турнира за Купата на България. Левски отпадна след загуба 2:3 след продължения от Черно Море и се прости с амбициите си за втория по престиж трофей в България. Така срещу Ботев, сините ще търсят задължителна победа за да се реваншират пред своите фенове.

Първата задача пред щаба на Елин Топузаков ще бъде да възстанови играчите след тежките 120 минути срещу Черно Море. Проблем пред младия специалист е контузията на централния бранител Александър Александров. Срещу Черно Море се видя, че неговия заместник – Симон Сандберг не оправда очакванията, с оглед на което треньорите може и да потърсят други алтернативи. Божидар Краев е с оплаквания след мача през седмцицата и е под въпрос за гостуването в Коматево. Джереми Де Нойер, който се появи като резерва срещу Черно Море може и да започне като титуляр в предстоящия мач.

Ботев Пловдив показа израстване в последните мачове, но има доста пробойни в защита. След загубата от Черно Море, Левски пристига в Коматево с мисълта единствено за спечелването на трите точки. Гостите са по-класният отбор и смятаме че ще се поздравят с победата.

Прогноза: Левски @ 2.00 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации