8.1 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Брайтън – Ливърпул събота 12 януари

Брайтън – Ливърпул – Прогноза

Новата година не започна според плановете на Юрген Клоп и според очакванията на феновете на „червените“. Изненадващо Ливърпул влезна в 2019 година с две поражения – първо от Манчестър Сити, а след това от Уулвърхямптън като гости с идентичен резултат от 2-1. С тези резултати Ливърпул позволиха на Ман Сити да възвърнат шансовете си за титлата, предстои да видим ще поправят ли грешката си „мърсисайдци“ при това трето поредно гостуване на стадион Амекс в Брайтън.

Брайтън нямат загуба четири поредни мача във всички турнири, сред които и равенство срещу Арсенал. „Чайките“ пропуснаха да съхранят преднината си от 2 гола при гостуването на Уест Хям в последния кръг от Премиър Лийг, с което остават в долната половина на таблицата, но с достатъчно точков актив, който да ги държи далеч от опасната зона известно време.

Момчетата на Крис Хютън се справят добре у дома, записвайки 5 победи, 3 равенства и 2 победи, което не съответства на коефициента от 1.30 за победа на Ливърпул. Гостите допуснаха пет гола в последните три мача, което ни насочва да потърсим не победа за гостите а повече голове. Последната визита на Ливърпул тук завърши с резултат 1-5.

ПРОГНОЗА: Над 2,5 @ 1.61 в efbet + 100 лв. Начален Бонус*

Брайтън новини

В състава на домакините поради ангажименти на националните си отбори срещата пропускат Матю Райън и Алиреза Яханбакш. Под въпрос с контузия на коляното е Хосе Искердо.

Ливърпул новини

Джо Гомес продължава да е трайно контузен, след като счупи крак в началото на декември месец миналата година. Матип пропуска и този мач поради проблеми с рамото, както и Алекс Окслейд-Чембърлейн, който скоро няма да се завърне в игра.

Вземи 100 лв. Начален Бонус* от efbet Виж как!
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации