11.5 C
Ню Йорк
неделя, май 5, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Брест – Шахтьор Солигорск

Начало: събота, 25 април 2020, 19:00 часа

лига на Беларус Типстър Прогнози

Брест – Шахтьор Солигорск, Висша лига на Беларус

Прогноза
Под 2.5 @ 1.61 коефициент

*коефициентите са взети от Betano и подлежат на промяна 

Топ коефициенти за футбол
?AffiliateCode=betano&CID=355&DID=299&TID=1&PID=149&LNG=19

Брест и Шахтьор Солигорск затварят футболния ден в Беларус с този късен мач. По-рано през деня са сблъсъците между Славия Мозир – ФК Минск, Городея – БАТЕ Борисов, които определено ще има какво да предложат, но предвижданията за най-качествен футбол са изцяло към заключителния сблъсък.

Присъствието на толкова много изпълнители от върхова класа за рамките на футбола в страната в редиците и на едните, и на другите, просто подканят към това. Брест изгради не само много силна единайсеторка, а и се сдоби с прекрасни опции от пейката за промяната на всеки един свой сблъсък. Точно това отвори и пътя на тима към титлата и той в никакъв случай не е случаен действащ носител на титлата. Все още Брест не може да разгърне силната си игра в отбрана що се отнася до изминалата част от сезона. Много голям брой станаха случаите, в които тимът беше принуден да извади топката от мрежата си. След безкрайно тежкия сблъсък с Витебск от миналия кръг, който беше в крайна сметка загубен,, Брест загуби и двама от най-важните си футболисти, които получиха червени картони – Габи и Хачериди. Без тях сблъсъкът с Шахтьор Солигорск ще е в пъти по-труден.

Незнайно как тоно когато вървеше във възходяща, тимът на гостите се пропука в едно съперничество със Слуцк, играно на собствения стадион „Строител“. Това беше и първият сблъсък през кампанията, в който с участието на Шахтьор Солигорск се стигна до над 2.5 гола. Все по-често през последните години сблъсъците между тимовете от идното съперничество завършват с малко голове, а този, ще е поредният такъв.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
предишна статия
Следваща статия
- Реклама -

Последни публикации