11.8 C
Ню Йорк
понеделник, май 6, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

България – Холандия: прогнози FIFA World Cup 2018

България – Холандия
Световно първенство, Квалификации
Начало: събота, 25 март 2017, 21:45 ч.
Група A, Европа
Стадион: „Васил Левски“, София

България посреща Холандия в ключов двубой в битката за първите две места в група A. Лидер в класирането в момента е отбора на Франция с актив от 10 точки, следван от Холандия и Швеция с по 7, а трикольорите са временно на 4-то място с 6 точки. Двубоя на стадион Васил Левски може да преобърне подреждането и да върне шансовете на момчетата на Петър Хубчев за класиране на Мондиала в Русия догодина.

БЪЛГАРИЯ

Проблемите за лъвовете преди мача са свързани с контузени футболисти. Капитана на България – Светослав Дяков въобще не бе повикан на лагера заради травма. В дните преди мача пък контузии, които ще ги извадят от сметките получиха ключови играчи в лицето на Владислав Стоянов и Георги Миланов. Травмата на вратаря на Лудогорец е сериозна и той ще пропусне следващите 6 месеца. Неговото място в групата зае таланта на Левски – Николай Кръстев, а по всяка вероятност Петър Хубчев ще заложи като титуляр на Николай Михайлов.

ХОЛАНДИЯ

В лагера на лалетата също имат проблеми с контузии. Жоржиньо Вайналдум и Стефан Де Врай тренираха на облекчен режим в дните преди мача и тяхното участие е под въпрос. От настинка пък се оплаква звездата на Рома – Кевин Строотман. Други двама лидери на Холандия – Ариен Робен и Бас Дост също имат различни оплаквания, но ще стиснат зъби и ще стартират като титуляри в събота вечер.

България срещу Холандия: Прогнози

Подобно на двубоя с Беларус преди нова година, Петър Хубчев ще подреди своите момчета в здрава защита и ще се опита да изненада своя съперник чрез бързи контраатаки главно чрез Спас Делев и Ивелин Попов. От състава на България обаче отсъстват много от опитните футболисти, които могат да поведат отбора в битката с Холандия. Лалетата разполагат с огромна класа и едва ли ще имат проблеми да вземат трите точки срещу отслабения състав на България.

Препоръчителен залог: Победа за Холандия @ 1.50 в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации