6.7 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Бърнли – Челси (12 фев 2017) прогноза, Висша Лига

Бърнли и Челси излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 12.02.2017г. (неделя) от 15:30 часа българско време на стадион Търф Моор, а главен съдия на мача ще бъде Кевин Френд.

Бърнли загуби гостуването си на Уотфорд преди седмица с 2:1. Така виненочервените остават без победа далеч от своя Търф Моор през сезона и се намират на 12-то място в класирането с актив от 29 точки. Формата у дома е тази, която крепи момчетата на Шон Дич през сезона, а сега те ще се опитат да я затвърдят срещу лидера в класирането Челси.

Джеф Хендрик ще изтърпи първия си от общо 3 мача наказание. Кевин Лонг, Дийн Марни и Стивън Дефур също няма да са на разположение на Шон Дич заради травми. Така в средата на терена дебют като титуляр вероятно ще направи Ашли Уестууд. Другото ново попълнение в състава на Бърнли – Роби Брейди ще остане на резервната скамейка.

Челси разби Арсенал с 3:1 преди седмица в горещо лондонско дерби. С успеха, сините направиха огромна крачка към титлата в Англия и отказаха от борбата един от преките си съперници. Сега момчетата на Антонио Конте имат на пръв поглед лека задача срещу Бърнли, но едва ли ще подценят виненочервените, които са много солидни на своя Търф Моор.

Антонио Конте няма никакви намерения да прави промени в състава си. Италианския специалист има една единствена дилема относно своята единадесеторка. Тя е свързана с мястото по десния фланг на атаката, където конкуренти са Педро и Вилиан. Засега предимството е на страната на испанеца, който е по-постоянен в изявите си. В състава на Челси няма никакви проблеми с контузени и наказани футболисти.

Предизвикателството за Бърнли в предстоящия мач е огромно. Челси играе превъзходно, но домакините водени от Шон Дич играят много уверено пред своя публика. Смятаме че виненочервените ще затруднят максимално лидера в класирането и дори да загубят ще е с минимална разлика.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Бърнли (+1.5 АХ)@ 1.675 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации