5.6 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Валенсия и Атлетико Мадрид ще изиграят равностоен мач

Валенсия си спечелиха четири точки в изминалите два кръга. На старта на сезона „прилепите“ се  наложиха с 1-0 над Лас Палмас у дома, а във втория кръг изненадващо откраднаха точката при визитата си на Реал Мадрид. Валенсия дори можеха да са с пълен актив от точки, ако не беше намесата на Марко Асенсио в 83-тата минута, с което резултата бе изравнен.

С тази игра Валенсия загатнаха за нова ера в развитието си, след като записаха два изключително слаби сезона. До преди две години Валенсия бяха един от водещите тимове в Примера, нещо което може би отново ще е реалност. Марселино Гарсия Торал се справя доста добре засега, въпроса е дали ще успее да задържи това темпо. В състава нямаше гръмки трансфери, но все пак не липсваха добри нови попълнения. На „Местайя“ пристигнаха Дзадза и Нето от Ювентус, Гедеп от Пари Сен Жармен, Перейра от Манчестър Юнайтед и още няколко играчи, с което компенсираха напълно напусналите играчи.

Атлетико Мадрид са с равен брой точки с Валенсия. Отбора си подели точката в първия кръг с Хирона, а в изминалия разпиляха като гости отбора на Лас Палмас. Антоан Гризман получи червен картон в първия мач и ще пропусне и този, но това не попречи на отбора да вкара цели пет гола на Лас Палмас, два от които паднаха още в първите пет минути на мача.

Няколко нелепи резултата, като например и двете загуби от Виляреал миналия сезон, както и пораженията от Реал Мадрид и Барселона се оказаха решаващи за третата позиция на отбора. С този състав Симеоне не може да се бори за нещо повече и това пролича от разликата, с която Барселона и Реал Мадрид ги изпревариха със съответно 12 и 15 точки. През лятото нямаше интересни трансфери и общо взето отбора запази досегашната си подредба.

Прогноза: Гол/Гол

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации