Валенсия – Манчестър Юнайтед

Прогноза и превю на двубоя Валенсия – Манчестър Юнайтед. Срещата е от група H на Шампионска лига и ще се проведе на 12 декември (сряда) от 22:00 часа наше време. Гостите от Манчестър са втори в групата и са сигурен участник в следващата фаза, докато за испанския клуб възможностите да прескочат групата приключиха в предходния кръг, след втората им загуба от Ювентус.

Въпреки маловажността на срещата за „прилепите“, букмейкърите не очакват лесен успех за Манчестър Юнайтед. С 2.60 коефициент е оценена победата на Валенсия, а за успеха на „червените дяволи“ можете да залагате на коефицеинт от 2.90. Равенството в срещата е оценено на точно 3.40!

Коефициентите са взаимствани от efbet и подлежат на промяна! За актуални коефициенти и залози на мача посетете efbet!

Валенсия нямат победа над Манчестър Юнайтед в изиграните по-между им пет мача. За този период „прилепите“ имат две равенства, а в останалите три мача отбора губи.

Формата на Валенсия у дома в последните шест мача във всички турнири е добра, отбора има само една загуба. Междувременно Манчестър Юнайтед показва слабости далеч от Олд Трафорд. Отбора е с две победи, две загуби и две равенства и имат доста кадрови проблеми. Моуриньо е наясно, че Йънг Бойс няма да победят Ювентус, с което шансовете им за първо място са илюзорни и едва ли ще си дават много зор!

Прогнозата ни за този мач е равенство и под 2,5 гола!