Валенсия ще спечели визитата си на Балаидос

Валенсия гостува на Селта Виго в среща от XX-тия кръг на Примера Дивисион. Двубоя на стадион „Балаидос“ във Виго е от 21:45 часа в събота, 19 януари.

След серия от три загуби Селта е много близо до опасната зона. Отбора изненадващо отстъпи пред 18-тия в класирането Райо Валекано, загубвайки с 4:2. Този трети неуспех за „небесносините“ определено ще им създаде проблеми и неприятности в предстоящото домакинство, в което приемат Валенсия.

Старши треньора Антонио Мохамед започва да губи почва под краката си и вероятно ще бъде сменен. Селта Виго много скоро може да бъде свалена от спасителното 17-то място което заемат, въпреки че няма информация за сериозни кадрови проблеми в състава. Костас и Аспас са единствените отсъстващи за домакините.

Валенсия е далеч от формата, която сме свикнали да ни демонстрира този отбор. „Прилепите“ оглавиха класацията за най-много мачове завършили наравно в Примера от началото на кампанията – цели 11 на брой. Намират се на 11-то място, но всъщност много близо по точки до Топ 6.

„Лос че“ продължи с участието си в турнира за Купата на Краля, но пък изпита трудности срещу новак като Валядолид в предходния кръг. Представянето им в Ла Лига до този момент показва балансирана игра както у дома, така и при визитите на отбора.

Прогноза: 2

Вземи 100 лв. Начален Бонус* от efbet Виж как!