5.6 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Верея – Левски София, Първа Лига, събота – 10 декември

Верея и Левски излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на българската Първа Лига. Двубоя ще се изиграе на 10.12.2016г. (събота) от 15:30 часа българско време на Трейс Арена в Стара Загора, а главен съдия на мача ще бъде Стефан Апостолов.

Верея загуби гостуването си на Ботев Пловдив с 2:1 в понеделник вечер. Така новаците в Първа Лига прекъснаха серия от 6 мача без загуба (3 победи и 3 равни). Добрата поредица изкачи отбора на Александър Томаш на 7-мо място в класирането с актив от 22 точки. 

Така Верея ще посрещне Левски с добро самочувствие и в серия от 3 поредни победи на Трейс Арена. Александър Томаш няма никакви кадрови проблеми преди срещата със сините. Опитния Елиаш остана резерва срещу Ботев, но сега ще се завърне сред титулярите за сметка на Георги Ангелов. В центъра на защитата Александър Томаш отново ще заложи на двойката Илиас Хасани и Владимир Зафиров, а Илия Мунин ще остане на пейката.

Левски спечели трудно с 1:0 срещу Славия преди седмица. Успеха доближи сините на 6 точки от Лудогорец, но шампионите имат и мач по-малко в актива си. Левски загатна за трудности в последните си гостувания, а сега ще има тежка задача срещу коравия отбор на Верея.

Георги Костадинов продължава да лекува контузия и няма да вземе участие в срещите на своя отбор до края на годината. Така в центъра на терена нещата за Елин Топузаков изглеждат ясни. Там ще стартират Джереми Де Нойер и Роман Прохазка, а пред тях ще действа автора на победния гол срещу Славия – Мехди Бурабия. Хеан Деса се включи добре от скамейката срещу белите, но отново ще остане резерва за сметка на Франсис Нар. В центъра на защитата на Левски след наказание се завръща Димитър Пиргов. Бившия играч на Славия ще стартира редом до Александър Александров, а Сърджан Лукин ще остане резерва.

Очакваме доста любопитен двубой на Трейс Арена, който в никакъв случай няма да бъде лесен за Левски. Защитата на сините е най-добрата в първенството, а представянето на Верея в отбрана се подобри значително в последния месец. С оглед на това съвсем резонно е да видим малко голове в съботния двубой в Стара Загора.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Под 2.5 гола @ 1.70 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации