6.6 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Волфсбург – Вердер Бремен, футболни прогнози Бундеслига (24.02)

Волфсбург и Вердер Бремен откриват 22-рия кръг от немската Бундеслига. Двубоя е в петък (24 февруари) от 21:30 часа. Преди началото на кръга двата отбора са съседи в таблицата, Волфсбург заема 14-та позиция, а Вердер Бремен са 16-ти, като разликата между тях е от само 2 точки.

Волфсбург регистрира три поражения за последните четири кръга. Последния кръг „вълците“ гостуваха на Борусия Дортмунд и загубиха категорично с 3-0. Още един или два подобни резултата ще изпратят отбора директно в зоната на изпадащите, където в момента се намират Вердер Бремен. В кадрови план, домакините ще бъдат без получилите различни контузии Азаоуи и Дежага.

Вердер Бремен е първия от отборите намиращ се в опасната зона. В последния кръг „бременските музиканта“ прекъснаха серията от шест поредни мача без загуба, след като се наложиха над Майнц 05 като гости. Само още една победа и Вердер ще успее поне временно да изплува над изпадащите отбори, а намиращия се в лоша форма тим на Волбсбург може и да им осигури това.

В състава на гостите има далеч по-големи кадрови проблеми, което може да позволи на гостите да спечелят поне точката в този мач.

Прогноза: +0.5 АХ Вердер Бремен @ 1.80 коефициент

Двубоя Волфсбург – Вердер Бремен ще се предава пряко в Efbet.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации