6.9 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Възползвайте се от страхотния коефициент на Betfair за успех на Барселона срещу Гранада

Барселона приема Гранада на Ноум Камп в среща от поредния кръг на испанската Примера Дивисион. Двубоя е с начален час 17:00 часа в събота – 09.01.2016г., а главен съдия на мача ще бъде Карлос Веласко Карбайо.

Барселона записа изненадващо равенство при гостуването си на Еспаньол в предишния кръг – 0:0. Така каталунците останаха на второ място в класирането на 2 точки от лидера Атлетико Мадрид, но и с мач по-малко от дюшекчийте. Добрите новини за Луис Енрике преди мача с Гранада са, че той вече може да разчита на Алейкс Видал и Арда Туран в състава си. Двамата нямаха право да играят за Барселона до 1 януари, когато изтече трансферното ембарго наложено на каталунците от ФИФА. Очаква се Арда Туран да излезе титуляр в средата на терена заедно със Серхио Бускетс и Иван Ракитич. Това означава, че вероятно почивка ще получи Андрес Иниеста, а възможно е отдих да получат и Жерар Пике и Жорди Алба, след като двамата натрупаха доста мачове в последно време. С контузии в състава на Барселона са Серхи Роберто и Рафиня.

[maxbutton id=“9″]

Гранада спечели важна победа срещу Севиля в предишния кръг с 2:1. С успеха андалусийците се измъкнаха от зоната на изпадащите с актив от 17 точки. Добрите новини за треньора на отбора – Хосе Рамон Сандовал преди изключително тежкото гостуване на Ноу Камп са, че в тима му няма контузени или наказани играчи. В групата на Гранада след наказание се завръща и Кристиан Бираги, който вероятно ще стартира мача на обичайната си позиция, като ляв халф-бек. Хосе Рамон Сандовал ще заложи на дефанзивна схема на игра с трима централни защитници, с която ще се опита да спре звездното три – Неймар – Суарес – Меси.

Двубоят ще бъде изключително интересен, поради което от Betfair са решили да увеличат значително коефициента за победа на Барселона. За разлика от обикновените букмейкъри, където ставката за успех на каталунците е 1.10, то в Befair коефициента е увеличен до 4.00. Букмейкъра поднася още една изненада за новите си клиенти – ще прибави по 2 евро за всеки гол, който Барселона отбележи във вратата на Гранада до максимум 5 попадения или 10 евро без значение от крайния резултат на двубоя.

Офертата с увеличени коефициенти е налична само за нови клиенти на Betfair и може да се заложи на тях само ако си направите нова регистрация директно от банера:

Регистрация Betfair

Ако Барселона не победи, от Betfair поднасят и следната изненада – възстановяват Ви губещия залог до максимум 10 евро.

*важат правила и условия на Бетфеър

Барселона се намира в страхотна форма и гази всичко по пътя си. Точно сега едва ли някой се съмнява в успеха на каталунците срещу слабака Гранада. С оглед на това коефициента, който Бетфеър предлага за успех на Лео Меси и компания е убийствен.

Прогноза Барселона – Гранада: Барселона @ 4.00 коефициент в BETFAIR

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации