7.8 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Гингам – ПСЖ ( 13 авг 2017) Лига 1, Франция

[asitora_forecast league=“802″ hosts=“28256″ guests=“28260″ time=“22:00″ date=“13 авг“ forecast=“Под 3,5 гола“]

Многомилионната селекция на Пари Сен Жармен гостува на Гингам в среща от II-ия кръг на френската Лига 1. Двубоя на стадион „Рудуру“ в Гингам няма да е никак приятен за столичани, които не таят топли спомени от визитите си тук.

Гингам новини

Гингам е един от типичните средняци в Лига 1, които обаче е изключително опасен на своя „Рудуру“ и може да се окаже сериозно препятствие дори за отбор като ПСЖ. Отбора се надява най-вече на домакинските си изяви, като за справка през изминаналия сезон Гингам спечелиха 12 от 19-те си домакинства, докато при гостуванията си бяха доста по-умерени и регистрираха само две победи.

ПСЖ новини

ПСЖ не бе твърде убедителен на старта на шампионата, където регистрира победа с 2-0 над новака в лигата Амиен. Победата все пак е победа, но „парижани“ ще трябва да вдигнат значително нивото ако искат да поправят грешката си от миналия сезон. ПСЖ бе изпреварен от Монако със 7 точки разлика и финишираха на второ място, като все пак успяха да спечелят трофея от Купата на Лигата и този от Суперкупата на Франция. Освен гръмкия трансфер на Неймар, ПСЖ не могат да се похвалят с други сериозни покупки, като изключим и Дани Алвеш от Ювентус.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации