13 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Гранада – Лас Палмас на Лос Карменес в понеделник вечер

Гранада и Лас Палмас се изправят еди срещу друг в мач от 21-вия кръг на испанската Примера дивисион. Двубоят е в понеделник, 6 февруари, от 21:45 часа на стадион „Лос Карменес“.

Домакините са на последно място във временното класиране с актив от 10 точки. Те са на цели осем пункта от спасителната зона и трябва да вземат нещо от това домакинство на Лас Палмас.

В миналия кръг Гранада загуби от Виляреал с 0:2 като гост, а преди това отстъпи на Еспаньол с 1:3 отново навън. При последното си домакинство Гранада направи 1:1 срещу Осасуна. Тимът на Лукас Алкараз има най-слабата защита в лигата. Гранада допуснаха голове в 95% от мачовете си през този сезон като са им вкарани 2.2 гола  средно на мач.

Като се има предвид, че са на 8 точки от 17-ото място, те наистина трябва да спечелят мача и не ми се вярва да играят дефанзивно. В резултат на това те могат да оставят много свободни пространства на гостите, които имат добри играчи в офанзивен план и бележат доста.

Лас Палмас е на 11-то място в таблицата с актив от 28 точки. Тимът от Гран Канария все още се надява на класиране в Лига Европа като изоставането им до шестия Виляреал е шест точки. Лас Палмас направи може би най-добрата сделка от всички испански отбори през януари. Те подписаха с Хесе Родригес от ПСЖ до края на сезона. Очаква се бившият футболист на Реал Мадрид да направи своя дебют точно срещу Гранада в понеделник.

В състава ще бъде и Ален Халилович, което засилва още повече атакуващата мощ на отбора. Лас Палмас бележи 1.55 гола средно на мач като не е успял да се разпише в 20% от техните мачове.

В защита Лас Палмас играе доста слабо като гост, което е голяма предпоставка да видим голове в двете врати в понеделник вечер. Лас Палмас допускат средно 2.33 гола на мач като гост в Ла Лига този сезон, а в 67% от техните гостувания са били вкарани над 2.5 гола.

ПРОГНОЗА: НАД 2.5 ГОЛА И ДВАТА ОТБОРА ДА ОТБЕЛЕЖАТ ГОЛ

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации