7.3 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Гранада – Райо Валекано, прогноза

След края на евроквалификацаиите през седмицата е време за испански футбол с марка Примера дивисион. В среща от осмия кръг на първенството Гранада посреща Райо Валекано на стадион „Нуево Лос Карменес“. Двубоят започва в 22:00ч. на 17.10.2014г. петък. Двата отбора са съседи във временното подреждане с актив от осем точки, като Райо Валекано заема 12- то място, а Гранада е на 13-то.

Домакините имат две победи, две равенства и три поражения до сега в Примера дивисион. Като тези три загуби дойдоха в последните три кръга, а тимът реализира само един гол в тях. В Гранада нямат проблеми с контузени или наказани играчи за тази среща.

Райо Валекано записаха до сега същите резултати като своя противник. Като след две поредни победи над Леванте и Атлетик Билбао, последва домакинска загуба от Барселона в последния кръг. Райо Валекано неизменно вкарва по два гола във всеки от последните си три визити в Примера дивисион. В лазарета за двубоя с Гранада са Антонио Амая, Зе Кастро и Кристиян Дарио Алварес.

През миналия сезон двата тима си разделиха по една победа като гост. Райо Валекано спечели с 3:0, а преди това Гранада спечели с 2:0.

Напълно равностоен двубой, моята прогноза е за равен резултат. А гледайки към последните пет срещи, четири от тях завършват под 2,5 гола, защо тази традиция да не се повтори и в петък вечер. Коефициента в Efbet.com за подобен изход е 1,72.

Гледай Гранада – Райо Валекано на живо ТУК!

Прогноза Гранада – Райо Валекано Х

Сигурност: 6/10

Коефициент: 3,40 в Efbet.com

 

Последни 6 директни срещи:

Гранада – Райо Валекано 0:3

Райо Валекано – Гранада 0:2

Гранада – Райо Валекано 2:0

Райо Валекано – Гранада 1:0

Райо Валекано – Гранада 1:0

Гранада – Райо Валекано 1:2

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации