9.1 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Да си забранен от букмейкърите

Букмейкърите отказват да приемат залога на успешните комарджии.

Малко преди Нова Година, BBC пусна интересен материал относно лимитираните залози и закритите сметки в онлайн букмейкърите.

Залагащи споделят пред BBC, че техните сметки биват масово затворени или техните залози са сериозни ограничени след няколко успешни залога. Букмейкърите признават, че ограничават залози на една много малка част от клиентите си, но реалността е друга и някой играчи са оставени да заложат едва 10 цента на събитие.

Нейл Смит – учител от Йоркшир споделя, че има затворени над 450 сметки в онлайн букмейкърите. Смит разказва, че само след няколко успешни залога неговият акаунт е лимитиран и максимума залог, който може да постави той е до 10 цента на кон. При повечето случай, отговора на букмейкърите е един и същ: „Съжаляваме, но нашите трейдъри (търговци) считат вашия модел за залог за печеливш.“

В този случай букмейкърите не трябва да рекламират продукта си така широко и открито, тъй като реално той не е на разположение на всички. Остава ясна тяхната единствена цел – да изстискат максимума от парите на хората, а тези, които печелят да бъдат ограничени.

Появиха се група активисти в Англия, които призовават регулаторните органи да си свършат работата и да принудят всички букмейкъри да приемат залози еднакво до определен лимит за всички, така както са направили букмейкърите в Австралия.

Букмейкър залог

Залагащи споделят пред Би Би Си, че техния начин/модел за залог се проследява от букмейкърите и още в началото те биват локализирани и ограничени. Собственик на уеб сайт за спортни залози както нашия сайт споделя, че действително букмейкърите използват сложни IT технологии за да идентифицират вероятните победители и да ги спрат.

Лошото е, че понякога случаен залог носи печалба на играч и той попада под радара на букмейкърите. Тази тенденция се среща много често напоследък, което е изключително некоректно.

Анкета сред 1000 залагащи в Англия е дала следния резултат: три четвърти от анкетираните съобщават, че един и същи букмейкър е ограничил залозите им до няколко паунда, а половината от анкетираните признават, че притежават по поне една затворена сметка от букмейкър.

IT технологиите използвани от букмейкърите дотолкова са напреднали, че дори има случай на ограничен акаунт още преди да е извършил първия си залог. Говори се и за система, която проследява откъде е взета информацията за залог – кои сайтове използват залагащите за съвети и сравнение.

Анонимен служител в букмейкър разказва, че наистина шефовете му са го насърчавали да отсее успешните комарджии, и да се отърве от тях, като ги остави с възможност за залог от само няколко лири.

Отговора на индустрията е твърде уклончив:

„Ние просто искаме да бъдем справедливи към обикновения играч, като ограничаваме малък брой от така наречените ​​“професионални“ комарджии. Философията на съвременния онлайн букмейкър е, че ако сме готови да загубим 2 милиона евро на дадено събитие, държим тези два милиона да изплатим на 1000 различни човека, а не двата милиона да спечели само един човек!“

Ако и Ви имате сходни проблеми, както и затворени сметки и лимитирани акаунти в букмейкърите, ще се радваме да коментирате!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации