6.6 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Депортиво Ла Коруня – Леганес, прогноза

В среща от междинният 5 – и кръг на испанската Примера дивисион Депортиво Ла Коруня посреща Леганес. Двубоят на стадион „Риасор“ ще започне в 21:00ч. в четвъртък 22 септември 2016г. Двата отбора се разделят от само една точка в класирането и именно за това този мач ще бъде доста интригуващ и интересен. Коефициентът за победа на домакините е оценен на 2,15, варианта срещата да не излъчи победител е 3,25, а успех за гостите се определя на коефициент от 3,60.

Депортиво Ла Коруня стартира сезона с победа срещу Ейбар, а след това записа две нулеви равенства срещу Бетис и Алавес, а между тях загуби от Атлетик Билбао с 0:1. Тимът на Гайска Гаритано играе доста силно пред своята публика и се представя доста успешно срещу подобен род съперници и затова е съвсем нормално да очакваме лесна победа за „галисийци“. В техният лагер с контузии са бранителят Сидни и халфа Хоселу.

Новаците от Леганес се радват на своето присъствие в испанския футболен елит. Тимът започна сезона в Ла Лига доста силно с победа над Селта Виго с 1:0 и равен срещу Атлетико Мадрид 0:0, а след това последваха две поредни загуби Спортинг Хихон 1:2 и Барселона 1:5. Като за новак в Примера дивисион Леганес играе на ниво, но все пак не трябва да се забравя че тяхната основна цел е запазване на мястото в Ла Лига и през следващата кампания. В техният лагер нямат проблеми с контузени или наказани футболисти и ще използват всички налични играчи.

Депортиво Ла Коруня трябва да победи новака Леганес и да грабне втора победа за сезона, която ще им осигури комфорт в средата на класирането и по – голямо спокойствие в следващите кръгове.

Прогноза Депортиво Ла Коруня – Леганес: Депортиво Ла Коруня @ 2,15 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации