14.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Депортиво Ла Коруня – Райо Валекано

Двубой: Депортиво Ла Коруня – Райо Валекано
Турнир: „Примера дивисион“, 22 кръг
Начало: 21:30 ч., 01 фев 2016г.
Стадион: „Риасор“, Ла Коруня

Последният двубой от програмата на 22-рия кръг на Примера дивисион противопоставя отборите на Депортиво Ла Коруня и Райо Валекано. Срещата е в понеделник, 1 февруари, от 21:30 часа българско време на „Естадио Мунисипал де Риасор“.

Домакините сигурно са доволни от представянето си през този сезон, но не и от последните мачове. Ла Коруня заема девето място във временното класиране с актив от 29 точки и е на четири от шестия Ейбар. В последните пет мача в първенството Дерпотвио записа три равенства и две загуби като пропусна в доста от срещите да вземе повече точки, които щяха да ги изстрелят в Топ 6 на подреждането.

В предстоящия мач техният наставник Виктор Санчес няма да може да разчита на халфовете Картабиа и Борхес, които са сред основните играчи на тима. И без тях обаче „Супер Депор“ ще се опита да спечели, след като в последните две срещи срещу Райо Валекано записа победи. В първата среща между двата тима този сезон Ла Коруня надигра своя съперник с 3:1, а точно преди година спечели отново в Мадрид с 2:1. Миналия сезон на ‘Риасор“ обаче Депортиво не успя да надиграе „пчеличките“, след като двубоят завърши при резултат 2:2.

Райо Валелакно се измъкна от зоната на изпадащите, след като в миналия кръг разби Селта с 3:0. Това бе първи успех за „пчеличките“в първенството от началото на ноември, когато надвиха Гранада с 2:0 у дома. Райо има само една победа като гост този сезон – над Лас Палмас с 1:0 през септември. В последните си осем визити тимът спечели само две точки и ако продължава така много трудно ще запази мястото си в влита.

Старши-треньорът на отбора Пако Хемес трябва да се справя с липсата на редица контузени играчи. Бранителите Рат и Аая, както халфовете Адри Ембарба и Еберт, са контузени.  В защита тимът се подсили с Хосе Креспо от Астън Вила, който има само един мач за бирмингамци този сезон. Доста възможно е 28-годишният испанец да дебютира срещу Депортиво и да запълни празнината в защита.

В началото на 2016 г. „Супер Депор“ претърпя разочарование, отпадайки на 1/8-финалите в „Копа дел Рей“ от втородивизионния Мирандес. Така тимът трябва да се концентрира единствено върху представянето си в „Ла Лига“. При по-добри резултати до края на сезона Депортиво може да се надява на класиране в Лига Европа, тъй като изоставането им от шестата позиция не е никак малко. За да съхрани подобни шансове обаче е нужна победа над Райо и смятам, че момчетата на Виктор Санчес ще я постигнат.

ПРОГНОЗА: 1 @ 1.95 коефициент Заложи в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации