11.7 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Дери Сити – Мидтиланд, прогноза (06 юли 2017)

Дери Сити – Мидтиланд
Лига Европа, Първи Квалификационен кръг
Резултат от първата среща: 6:1 за Мидтиланд
Начало: четвъртък, 06 юли 2017 г., 21:45

На Брандиуел Стейдиъм в Дери, местния тим посреща Мидтиланд в среща реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Преди седмица в Дания, домакините взеха убийствена преднина след успех с 6:1. Двубоя ще се запомни със страхотния дебют на българина Божидар Краев, който влезе като резерва за Мидтиланд и отбеляза последния 6-ти гол за своя отбор.

Резултата от преди седмица прави реванша протоколен. Домакините са в серия от 3 поредни загуби, като освен споменатото 1:6, паднаха от Корк Сити с 1:2 и Брей Уондърърс с 3:2. За Мидтиланд пък сезона започна с двубоя с Дери, като момчетата на Йес Торуп все още не се намират в добра форма.

Мениджъра на датчаните ще направи доста промени в своя състав, с оглед следващия съперник в Лига Европа. Той по всяка вероятност ще бъде Ференцварош. Унгарците имат преднина от 2:0 срещу Йелгава и по всяка вероятност ще се класират напред.

Както и преди седмица очакваме отворен футбол и доста попадения. Защитата на Дери Сити е трагична и допуска много попадения. Същевременно ирландците ще се опитат да зарадват публиката си, макар и да не могат да направят чудото. Очакваме поне 3 гола в мача на Брандиуел Стейдиъм.

Прогноза: Над 2.5 гола в мача @ 1.50коефициент в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации