7.7 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Прогноза: Дженоа – Ювентус

Ювентус гостува на Дженоа в търсене на първа победа през новия сезон. Двубоя започва днес, точно в 16:00 часа българско време и е един от най-интересните от кръга.

Дженоа е един от малкото отбори, които успяха да затруднят Ювентус и да нанесат поражение на шампионите през изминалия сезон. „Грифоните“ победиха тук на „Луиджи Ферарис“ в първия двубой с 1-0, а впоследствие Ювентус ги надигра със същия резултат. Последните три двубоя между тези два съперника завършват с идентичен резултат – 1:0, а последните пет срещи завършват с под 2,5 гола.

Днес букмейкърите очакват всичко от този мач, приемайки залози за победата на Ювентус при 1,90 коефициент, до 5.00 коефициент за победа на домакините от Дженоа.

Още в изминалия кръг се очакваше Ювентус да прекрати лошата серия, но силите им достигнаха само до равенство, което се получи благодарение на дузпа в последните минути в полза на Юве.

През седмицата обаче, Ювентус демонстрираха наистина добър футбол, когато победиха като гости Манчестър Сити в среща от групите на Шампионска лига. Победата на Ювентус не бе очаквана и предизвика истински фурор, с което момчетата на Макс Алегри загатнаха за истинските им умения.

За предстоящото тежко гостуване, Алегри няма да може да разчита на контузените Сами Кедира и Асамоа, а Маркизио и Рубиньо остават аут поради наказание.

Дженоа стартираха новия сезон с две поражение и победа. Футболистите на Гасперини не успяха да спечелят нито точки при двете изминали гостувания, а победата им дойде у дома над аутсайдера Верона. Срещу Ювентус, Дженоа излизат без Коща, Паволети и Перин, които са контузени.

Както казахме и по-горе, срещите между Дженоа и Ювентус не са от най-интересните, с оглед на средно 1 отбелязан гол. Интересното е, че дори и във върховата си форма, Ювентус винаги е играел трудно тук, поради което е и високият коефициент за тяхната победа. Днес обаче може да се потърси тяхната победа, защото малко или много отбора ще е окрилен след триумфа през седмицата.

Гледай Дженоа – Ювентус на живо Efbet

Прогноза Дженоа – Ювентус: 2 @ 1,90 коефициент

Последни срещи между двата отбора:

  • 22.03.2015 Ювентус 1-0 Дженоа
  • 29.10.2014 Дженоа 1-0 Ювентус
  • 16.03.2014 Дженоа 0-1 Ювентус
  • 27.10.2013 Ювентус 2-0 Дженоа
  • 26.01.2013 Ювентус 1-1 Дженоа
  • 16.09.2012 Дженоа 1-3 Ювентус
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации