11 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Дижон – Монако (13 авг 2017) Лига 1 – Франция

[asitora_forecast league=“802″ hosts=“28248″ guests=“28252″ time=“18:00″ date=“13 авг“ forecast=“Над 2,5 гола“]

Монако гостува на „Гастон Жерар“ в среща от втория кръг на Лига 1. „Монегаските“ продължават защитата на титлата си срещу Дижон. Срещата е в неделя /13 август/ от 18:00 часа българско време и ще се предава директно в Efbet от тук. Последната визита на шампионите тук не завърши според очакванията им, и двата отбора си разделиха по точката (1-1) в края на ноември месец миналата година.

Дижон запазиха елитния си статут след като се измъкнаха от зоната на изпадащите с аванс от само точка. Футболистите на Оливие Дал’Олио играят най-силно у дома, а като гости за целия сезон 2016/2017 записаха само една победа. В първия кръг от надпреварата Дижон имаше тежко гостуване на Олимпик Марсилия, което очаквано загубиха с 3-0.

Монако нарушиха хегемонията на ПСЖ, но дали ще успеят да защитят титлата си този сезон е доста спорен въпрос. Още в самото начало отбора от „княжеството“ се затрудни значително у дома с Тулуза, побеждавайки ги с 3-2, като се налагаше на два пъти да догонват в резултата. Наред с всичко това Леонардо Жардим се раздели с няколко основни футболисти като Менди, Силва, Бакайоко, Жармен, Набил Дирар, а скоро се очаква „Луи II“ да напусне и младата надежда Килиан Мбапе, а новите попълнения трудно ще заместят напусналите играчи.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации