13.2 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Евертън – Стоук Сити

[asitora_forecast league=“796″ hosts=“27978″ guests=“27980″ time=“17:00″ date=“12 авг“ forecast=“Х“]

Евертън започва новия сезон с много нови лица и надежди за силно представяне. Карамелите похарчиха около 100 милиона паунда за нови попълнения и феновете им изглеждат обнадеждени. В клуба се завърна и Уейн Рууни, който ще трябва да бележи головете за отбора. Бившия играч на Манчестър Юнайтед ще стартира в нападение срещу Стоук заедно с друга звездна придобивка – Сандро Рамирес. Контузени в състава на Роналд Куман са Рамиро Фунес Мори, Рос Баркли, Шеймъс Колмън и Яник Боласие.

Стоук Сити запази състава си от миналата година и отново ще се бори за добро представяне. Грънчарите добавиха и някои класни попълнения в състава си като Дарън Флетчър и Курт Зума, които ще стартират като титуляри в съботния двубой. Последното ново попълнение на Марк Хюз – Ерик Чупо-Мотинг едва ли ще играе срещу Евертън. Ибрахим Афелай и Боян Къркич лекуват травми и са под въпрос за първия кръг от сезона.

Въпреки звездната селекция, Евертън ще срещне сериозен отпор от своя гост. Стоук Сити е опитен тим и смятаме, че ще измъкне точка от Гудисън Парк на старта на сезона във Висшата Лига!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
предишна статия
Следваща статия
- Реклама -

Последни публикации