9.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Еврофутбол прогнози на живо за днес – 11 фев 2017

Еврофутбол прогнози за подбрани срещи от футболната програма в събота. Колонката на 7днипрогнози събира малко над 10,00 коефициент:

Инголщад – Байерн Мюнхен
Прогноза: -1.5 АХ Байерн Мюнхен
Коефициент: 2.10 коефициент Efbet

Инголщад продължава да се бори за оцеляването си. В изминалия кръг отбора на Майк Валпургис регистрира трета загуба за последните четири мача в Бундеслигата, с което остава на предпоследно място, но само с точка пасив пред намиращият се пред тях отбор на Хамбургер. Инголщад все още не са отписали сезона и спасителната зона е съвсем близо, като за целтя ще трябва да печелят точки, но не и от отбор като Байерн.

Байерн Мюнхен продължава да е непобеден вече осем поредни кръга, като единствено в последния не спечели пълен актив от точки. Отбора зае лидерската позиция в лигата и е с преднина от 4 точки пред Лайпциг и едва ли ще си позволи комфорта да загуби точки от този кръг. В лагера на „баварците“ контузени са само Франк Рибери и Боатенг.

Алавес – Барселона
Прогноза: Първо полувреме Барселона
Коефициент: 1.80 коефициент Efbet

Алавес и Барселона излизат в среща от 22-рия кръг на Примера Дивисион. Двата отбора ще премерят сили точно преди финала за Купата на Краля, където именно те ще определят победителя на турнира тази година.

Алавес е един сравнително скромен отбор и тази година за пръв път в историята на клуба той ще играе на финал в Купата на Краля. Малко преди финала Алавес ще се срещне със своя съперник в местния шампионат, където ще види какво ги очаква.

Барселона не са в най-добрата си форма, а интересното, е че именно Алавес е един от двата отбора побеждавали ги досега в Примера.

За Алавес аут остава единствено Едгар Мендес, а от страната на Барселона няма да играят Серхио Бускетс и Андрес Иниеста.

Дижон – Каен
Прогноза: Под 2.5 гола
Коефициент: 1.90 в Efbet 

Една битка в долната половина на таблицата изправя новака в лигата Дижон и Каен. За Дижон е очаквано да са в това положение, като изненада буди играта на Каен, завършили през изминалия сезон на 7-мо място.

В последните няколко кръга Дижон играят кошмарно като домакини, отбелязвайки 4 гола за последните си три мача у дома. Каен са в почти същата позиция, като могат да се похвалят само с две попадения за последните си четири мача в Лига 1.

Дижон влиза в този кръг след две последователни поражения, а Каен след загуба от Бордо. И двата отбора са с равен брой точки и са на само два пункта отстояние от опасната зона, което ще ги накара да играят внимателно.

Байер Леверкузен – Айнтрахт Франкфурт
Прогноза: Гол/Гол
Коефициент: 1.90 в Efbet

Байер Леверкузен продължава да губи позиция в Бундеслигата. „Аспирините“ са с две поредни загуби, с което се отдалечиха от Топ 6 местата с цели 9 точки. Класирането за Шампионска лига вече е само илюзорно, а до Лига Европа ще трябва доста да се поизпотят.

Гостуващия Айнтрахт Франкфурт се завърна на трета позиция след като измъкнаха макар и трудно трите точки от Дармщат в изминалия кръг. Като гости отбора има най-големи затруднения, но няма да се дадат лесно.

Общ коефициент на колонката 13.64, което би ви донесло печалба от 1364,00 лева със залог от 100 лева в Еврофутбол или Efbet!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации