13.6 C
Ню Йорк
четвъртък, май 2, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Еврофутбол прогнози за неделя (права колонка) 02 юни 2019

22:00 часа, 02 юни: Дижон – Ланс
Прогноза: под 2.5 @ 1.70 (efbet)

Ответният мач между Дижон и Ланс ще определи и последния тим, заел квота в елита на страната за идната кампания.

Заформилото се реми 1:1 от първия мач, дава известно преимущество на все още елитния тим – този на Дижон след като головете на чужд терен се вземат под внимание в тази надпревара. Изненадващото беше това, че точно в този мач съперниците нямаха едва ли не никакво желание да влязат в зрелищно надиграване с много голове, а количеството им не беше никак малко след като паднаха два.

Всеки от тях се разписа при една от малкото си възможности пред противниковата врата, а определено Ланс е този, който следва да съжалява, тъй като се оказа напред в резултата и инкасира късен изравнителен гол, който е с още по-голяма стойност, след като както казахме по-рано – е на чужд терен. Създаде се впечатлението, че точно тези отбори няма с какво да се изненадат като бяха готови точно за подобен начин на игра. Ответният мач помежду им няма да се промени кой знае колко много. Игровата настройка ще е същата, изпълнителите – също, резултатността – отново в пълен синхрон.

Така противопоставянето ще е основно на треньорските позиции, където и едните, и другите има с какво да се похвалят, разполагайки с много сериозни личности, каквито са Монтание и Кумбуре. Много трудно в един такъв мач има начин, по който да паднат много голове, а коефициентите за под 2.5 са направо супер.


19:30 часа, Чехия, 02 юни: Ихлава – Карвина
Прогноза: над 2.5 @ 1.91 (efbet)

Втородивизионният тим на Ихлава, който сътвори един много, много силен сезон като остана на второто място в своята дивизия има много поводи както за оптимизъм, така и за негативизъм.

Двуполюсните положения около него са предизвикани от това, че след направата на един толкова силен сезон той така и не стигна до директна промоция като остана втори в дивизията и то на цели 14 точки от първия – Чешке Будейовице. Все още обаче е наличен път към елита, но следва драмата да е пълна. Ихлава се пропука в първия плейофен сблъсък с Карвина, отстъпвайки с 2:1, но все пак съумя да се разпише на чужд терен, така че в никакъв случай крайният победител не е предизвестен.

Същият този тим, който разчита изцяло на чешки футболисти и на един-единствен легионер в лицето на Сефчик, ще е пределно амбициран да се върне в играта и да направи този велик за себе си обрат.

Той навлезе в една безумна серия от мачове с г/г. Вече 9 поредни влизат в списъка на тази серия, а домакинството на Карвина като нищо ще ги закръгли на 10. Даже при този резултат и при това, че играе на свой стадион в ответният мач, тимът на Ихлава е чувствително на втори план при букмейкърите, които дават по-малки коефициенти за победа на Карвина само в този мач. Определено при това положение и след резултата от първия мач, гостите са в прекрасна позиция за класиране, но техните домакини няма да се дадат без битка.

Головото шоу ще е налице, като серията на Ихлава ще бъде продължена с нови безкрайно зрелищни 90 минути.


19:30 часа, Чехия, 02 юни: Прибрам – Бърно
прогноза: над 2.5 @ 1.70 (efbet)

Прибрам и Бърно сътвориха един от мачовете на сезона в чешкия футбол. Демонстрираното от тях беше върховно майсторство и макар да се подвизават на едно неособено високо ниво, като сам по себе си този сблъсък помежду им е от плейофите за последното място в елита на чешкия футбол, те със сигурност са останали много доволни от това, което сътвориха като противопоставяне помежду си.

Получилият се резултат 3:3 е страшно много в полза на тима на Прибрам, който при това положение просто има необходимост от това да не загуби реванша и ще се класира. Единственият начин, по който той може да се класира с реми е посредством ново 3:3 или такова от по-висок характер – 4:4, 5:5 и т.н, но чак такава развръзка е едва ли не немислима.

След като бяхме право в целта при прогнозата за първото противопоставяне между тези два тима, която беше за над 2.5 гола в мача при един много добър коефициент от малко над 2.00, а се оказа печеливша още в 19-та минута след гола на Магера, то няма никакви наченки за това, че който и да било от участниците в този плейоф ще промени нещо и ще се стигне до развръзка от другата крайност. Този мач ще е огледален на първия като отново головете в него ще изобилстват.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации