6.5 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Еспаньол – Реал Сосиедад

Реал Сосиедад гостува на Еспаньол в добро настроение след победата у дома над Бетис с 2:1 в миналия кръг. Двубоят е в понеделник, 8 февруари, от 21:30 часа на „Естадио Корнела-Ел Прат“ в Барселона. Еузебио Сакристан и неговите футболисти ще се опитат да вземат реванш за поражението с 2:3 на собствен терен през първия полусезон, докато тимът на Константин Гарсия трябва да спечели поне точка, ако иска да спре пропадането си в генералното класиране и ще се опита да повтори доброто представяне от победата над този съперник у дома през миналия сезон.

Еспаньол удължи серията си без победа на осем мача, след като бе унизен от Реал Мадрид с 0:6 на „Бернабеу“.  Тимът на Константин Гарсия обаче успя да остане непобеден на собствен терен в последните си шест мача в „Ла Лига“ (2 победи и 4 равенства), което им дава искрица надежда, че ще вземат поне точка в предстоящия сблъсък.

Истината е, че домакините не правят много резултатни срещи тази кампания, тъй като седем от последните десет мача завършиха под 2,5 гола. Защитниците им се представят добре у дома, след като записаха пет сухи мрежи от началото на сезона на  „Естадио Корнела-Ел Прат“. Фелипе Кайседо с 6 гола е най-голямото им оръжие в атака, но той е извън състава поради контузия, така че Ернан Перес и Жерар Морено ще трябва да компенсират отсъствието му.

Както вече бе споменато, „Лос Перкитос“  ще бъдат без своя голмайстор, Фелипе Кайседо, както и без Анаиц Арбия, който също страда от травма.

Реал Сосиедад не могат да намерят своята най-добра форма, след като са със само две победи от предходните си осем мача в лигата (три равенства и три загуби). В миналия кръг те взеха трите точки срещу Бетис (2-1) със много силна игра през първото полувреме. Триумфът им помогна да се изкачат до 13-то място в таблицата и да избягат далеч от опасната зона, поне за известно време.

Баските са наясно с важността на предстоящата среща – те се нуждаят от положителен резултат, ако планират да запазят позицията си. В последните шест гостувания в първенството обаче регистрираха четири загуби и две равенства, така че трябва да променят доста неща в играта си на чужд терен.  С футболисти като Иманол Агирече, Карлосе Вела и Джонатас тимът се представя силно в предни позиции като в последните си шест мача в Примера не успя да се разпише само в един от тях. Ако отбраната на тима направи силен мач в понеделник вечер, то е много вероятно тимът да си тръгне с пълен актив от точки от Барселона.

Техният наставник обаче е изправен пред сериозни проблеми с контузии, след като  седем играчи са извън строя за предстоящия сблъсък. Каналес, Раул Навас, Зурутуза, Гранеро, Карлос Мартинес, Юри и Де Ла Бела са контузени и няма да могат да помогнат на своя тим при визитата на Еспаньол.

Вземайки под внимание, че повечето от последните срещи на двата отбора бяха много резултатни, както и фактът, че четири от последните шест мача между тях завършиха с три или повече попадения, очаквам отново да видим доста голове в  сблъсъка между „каталунците“ и „баските“.

ПРОГНОЗА: НАД 2,5 ГОЛА @ 1.70 КОЕФИЦИЕНТ (EFBET)

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации