10.6 C
Ню Йорк
неделя, април 28, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ещорил – Бенфика, прогноза

В двубой от шестия кръг на португалското първенство Ещорил посреща  шампиона Бенфика в събота вечер (27.09.2014) от 20,30ч.

Ещорил се намира в средата на  временното класиране на 11-то място с пет точки. Тимът спечели една победа, две равенства и две загуби при голова разлика 7-11. Домакините нямат проблеми с контузени играчи и ще разчитат на най- доброто с което разполагат. На Ещорил предстои през идната седмица много важен двубой от турнира Лига Европа срещу гръцкия Панатинайкос и не е изключено треньора на домакините Жозе Козейро да запази някои от основните фигури за сблъсъка с гърците.

Шампиона Бенфика е едноличен лидер в подреждането с 13 точки след петия кръг. Тимът на Жозе Жезуш e без загуба, спечелвайки четири мача. А единственото равенство дойде срещу градския съперник Спортинг Лисабон 1:1. Макси Перейра, Николас Гайтан, Елизеу, Едуардо Салвио се намират в много добра форма и ще вземат участие в тази среща, като това е гаранция, че Ещорил ги чака много труден двубой.

В седем директни срещи Бенфика е пълен господар. Шампионите има шест победи и само едно равенство. А на този стадион Ещорил има три загуби от три мача срещу своя съперник.

Тази убедителна статистика ме кара да си мисля, че Бенфика отново няма да има проблем да спечели срещу Ещорил.

Прогноза: Ещорил – Бенфика 2

Сигурност: 7/10

Коефициент: 1,66 в sportingbet.com

Последни 6 срещи:

 

Бенфика – Ещорил 1:0 

Бенфика – Ещорил 2:0

Ещорил – Бенфика 1:2

Бенфика – Ещорил 1:1

Ещорил – Бенфика 1:3

Ещорил – Бенфика 1:2

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации