11.6 C
Ню Йорк
четвъртък, май 2, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Зрелищни надигравания между Херта и Борусия Дортмунд в Берлин

Борусия Дортмунд заема седма позиция с 6 точки след първите три кръга, а Херта са само с точка в актива си

Флаг на отбора Херта

Херта

Флаг на отбора Борусия Дортмунд

Борусия Д.

Прогноза: Над 2,5 @ 1.50
Заложи в Betano | Виж Коефициенти Отговорна Игра | 18+

Голов спектакъл между Херта и Борусия Дортмунд

Отборът на Борусия Дортмунд отново е подмладен и отново допуска някои леки грешки. Със сигурност ще има нови бляскави таланти от избраниците на Терзич, но за съжаление на феновете на тима, едва ли те ще останат за дълго в редиците му.

Херта имаше хубави моменти през последната година, но в общи линии не се отличи с нещо кой знае колко впечатляващо. Точно когато предвижданията са, че берлинският тим няма никакви шансове, той е способен да влиза в зрелищни надигравания и да носи радост на феновете на попаденията.

Нещо такова ще се случи и тук като ще се заформи голов спектакъл.

В подкрепа на горното, ще изведем част от коефициентите за голове. Залози за Оувър се приемат на ставки от 1.47 до 1.50, с приблизително същият коефициент е и опцията „Двата отбора да отбележат гол – ДА“.

В лазарета на Херта различни травми лекуват Гехтер, Донг-Джун Лий, Нганкам, Нсона и Уремович. Под въпрос остават Малоида, Платенгард и Шерхант.

Ситуацията в състава на Борусия Дортмунд е следната: срещата със сигурност пропускат Алер и Мален, докато Аканджи няма да играе по решение на Един Терзич. Под въпрос са Адейеми, Дауд и Ройс, за които ще се решава непосредствено преди старта на мача.

Двубоя на Олимпиящадион в Берлин е от 16:30 часа в събота, 27 август и ще се предава пряко в ефира на ТВ Диема Спорт 3 и чрез Пряко предаване в Betano.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации