9.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Интер – Лацио, Серия А, сряда – 21 декември

Интер и Лацио излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на италианската Серия А. Двубоя ще се изиграе на 21.12.2016г. (сряда) от 21:45 часа българско време на стадион Джузепе Меаца в Милано, а главен съдия на мача ще бъде Паоло Мазолени.

Интер спечели с 1:0 гостуването си на Сасуоло. Това бе втори пореден успех за нерадзурите в Серия А, който ги изкачи на 7-мо място в класирането с актив от 27 точки. Интер продължава възхода си след назначението на Стефано Пиоли, а сега пред отбора предстои среща с бившия тим на специалиста – Лацио.

Проблемите в лагера на нерадзурите са свързани с наказанията на халфовете Жоао Марио и Фелипе Мело. Травмата на друг полузщитник – Гари Медел пък оставя без сериозни алтернативи Стефано Пиоли. Така в средата на терена на Интер ще видим Евер Банега и Марсело Брозович. Стефано Пиоли отново ще заложи на схемата 3-4-2-1, като зад Мауро Икарди ще действат Иван Перишич и Едер.

Лацио спечели с 3:1 срещу Фиорентина в сряда вечер. Това бе втора поредна победа за орлите в Серия А, която запази 3-тото място в класирането с актив от 34 точки. Момчетата на Симоне Индзаги пристигат в Милано в добра форма и с амбиции за добро представяне.

Много е вероятно Лацио да заложи на същата единадесеторка от мача с Фиорентина. Това е продиктувано от факта, че в лагера на орлите нямат почти никакви кадрови проблеми, като изключим контузията на Патрик. Симоне Индзаги отново ще заложи на традиционното 3-5-2, като Чиро Имобиле и Балде Кейта ще действат в атака. В средата на терена пък Марко Пароло отново ще бъде предпочетен пред Данило Каталди.

Интер навлезе в добра форма, но отбора показва сериозно непостоянството в изявите си от началото на сезона. Нерадзурите имат за съперник силния тим на Лацио, който впечатлява с изявите си през тази кампания. Момчетата на Симоне Индзаги няма да се дадат лесно на своя съперник и трудно ще бъдат победени на Джузепе Меаца в сряда вечер.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Лацио или равен @ 1.73 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации