9.1 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Казахстан – Дания, прогноза (10 юни 2017)

Казахстан – Дания
Квалификации за Световно първенство – Европа (Група E)
Начало: събота, 10 юни 2017 г., 19:00 часа
Коефициенти: 1 – 8,50 Х – 4,20 2 – 1.50

Дания не може да си позволи лукса да пропусне трите точки при гостуването си на Казахстан в среща от шестия кръг на квалификациите за Световното първенство по футбол 2018.

Всеки друг сценарий различен от победата е риск за Червения динамит и сериозно ще попречи на амбициите им да спечелят второто място в квалификационната си група. В момента лидер в таблицата е Полша с актив от 13 точки, на второ и трето място с равен брой 7 точки са Черна Гора и Дания, Румъния и Армения са с по шест точки в актива си, и на последно място с 2 точки е Казахстан, което показва, че дори предпоследния отбор в класирането е с напълно реални шансове за второто място.

Макар и на последно място Казахстан демонстрираха колко опасен тим могат да бъдат, след като си откраднаха по точка както от Румъния, така и от първенеца в групата  Полша. И двете равенства дойдоха като домакини, което оформя и подобен коефициент за „уж“ сигурната победа на Дания.

Дания веднъж вече се справиха убедително с този съперник у дома, надигравайки ги с 4-1. Отбора притежава изключителна атакуваща мощ в лицето на Каспер Долберг (Аякс), Кристиан Ериксен (Тотнъм), Ласе Вибе (Брентфорд) и Николай Йоргенсен (Фейнорд), с чиято помощ няма начин Дания да не успее да се справи с отбраната на Казахстан.

Прогноза: 2 @ 1.50 коефициент в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации