7.3 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

ПРОГНОЗА: Кайрат – Ердогани

В ранните следобедни часове казахстанският Кайрат посреща анонимния андорски отбор Ердогани. Информацията, която имаме за гостите е оскъдна, но е достатъчно да споменем, че тимът е съставен от непрофесионалисти, които нямат опит в европейските турнири. Съвсем на другия полюс е представителят на Казахстан. Кайрат Алмати участва често в клубните турнири, като има няколко впечатляващи постижения. Най-доброто им представяне бе през 2015-та година, когато достигнаха до плейофите на Лига Европа.

Първата среща между двата тима завърши с класически успех за Кайрат. Подобни са очакванията и за мача реванш. Ердогани едва ли ще се противопостави на своя съперник. Разликата в бюджета, класата и опита на играчите ще се окаже решаваща. Няма как да подценим факта, че Кайрат успя да надиграе тотално своя опонент на негова земя и то при неблагоприятни условия за игра. Ердогани провежда домакинките си мачове на националния стадион, който е с изкуствена трева. Към тази настилка малко отбори успяват да се пригодят. Футболистите на Кайрат успяха да го сторят и си извоюваха ценна преднина, напълно достатъчна преди реванша в Казахстан.

Поради ниския коефициент за знак 1, сме принудени да потърсим алтернативна опция, оценена по-подобаващ начин в Efbet.

Пред нас изникват няколко възможности, подходящи за сингъл залог или комбинация с останалите ни прогнози за Лига Европа. Топ предложението ни за този евросблъсък е победа с хендикап. Опцията, отговаряща най-точно на двубоя, е АХ (-2.5), получила ставка 1,65 в букмейкъра. Други варианти за залог са първо/краен – 1/1 (1,30 в Ефбет) или общ сбор голове за Кайрат – над 3,5.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации