5.6 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Каляри – Фиорентина Прогноза 15.03.2019

Каляри – Фиорентина
🏟️ „Сардиния Арена“
🕑 21:30▪️📺 efbet
Прогноза: Гол/Гол

Каляри е домакин на Фиорентина в откриващият мач на 28-мия кръг от Серия А. Домакините продължават да се представят колебливо, но засега притежават аванс от 6 точки пред първият от застрашените от изпадане отбори. Фиорентина заема място в средата на таблицата и също не демонстира уменията от миналия сезон. „Виолетовите“ имат само две победи в последните 10 мача от първенството и едва ли ще успеят да се преборят за нещо повече до края на сезона.

Кирил Десподов ще пропусне предстоящото домакинство на Каляри. Новината бе потвърдена от старши треньора Роландо Маран, според когото бившият футболист на ЦСКА-София има необходимост от почивка поради мускулна травма. Заедно с него аут са Лукаш Кастро, Алберто Чери, Рагнар и Филип Брадарич.

Каляри спечели последните си две домакинства, като в едното от тях се отличи с добрата си игра при победата над Интер с 2:1. Фиорентина не е Интер, но също са достатъчно добре организиран тим. За да успеят с трите точки на „Сардиния Арена“ Маран ще трябва да използва всичко най-добро.

Последни резултати между Каляри – Фиорентина
Фиорентина – Каляри 1:1
Фиорентина – Каляри 0:1
Каляри – Фиорентина 0:1

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации