12.6 C
Ню Йорк
петък, май 3, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Камерун – Австралия, прогноза (22 юни 2017)

Камерун и Австралия стартираха участието си в тазгодишното издание от Купата на Конфедерациите със загуби. Африканските шампиони загубиха от Чили с 2-0, а Австралия допуснаха поражение от Германия с 3-2. След тези резултати водач в Група Б на надпреварата са Чили следвани плътно от Германия.

Този втори кръг ще се окаже решаващ за последващото участие и на двете страни в надпреварата, което ще направи срещата изключително интересна и оспорвана. Двойката лидери Германия и Чили играят в същия ден, но от 21:00 часа.

Австралия могат само да съжеляват за загубата от Германия, след като 2 от 3-те гола допуснати във вратата им бяха вследствие на груби грешки от страна на вратаря Бернд Лено. Действително първата половина от срещата премина изцяло под диктовката на шампиона Германия, но крайния резултат и последните 30 минути от срещата показаха, че Австралия нямат намерение да се откажат от участие в турнира.

Камерун от друга страна беше безпомощен срещу Чили и очаквано загубиха, като дори трябва да се радват на крайния резултат. Имайки предвид и предходния им мач срещу Колумбия, в които отстъпиха с 0-4, то те са истинския аутсайдер в групата.

Като цяло селекцията на белгиеца Уго Броос не е никак лоша, а и самия той е доказан специалист, обявяван четири пъти за треньор на годината в Белгия. С футболисти като  нападателя на Порто – Венсан Абубакар и крилото на Олборг – Кристиан Басогог, футболистите на Броос са в състояние да затруднят сериозно и без това слабата отбрана на Австралия.

Нито Австралия, нито Камерун ще подходят предпазливо в този мач, което предполага да станем свидетели на над 2,5 гола! Друг интересен залог е опцията за победа на Австралия, които интересно защо са поставени като аутсайдер в мача с коефициент за тяхната победа от 3.00 в Bet356!

Прогноза: Над 2,5 гола @ 2.00 коефициент в Efbet + 100 лв. бонус

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации