12.2 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Киево – Милан, 16 окт 2016, Серия А – Италия

Равностоен мач между Киево и Милан в неделя вечер

Киево – Милан
Начало: 16 окт 2016 г., 21:45 ч.
Стадион: „Маркантонио Бентегоди“
Серия А, Италия
Прогноза: 2 @
Съдия: Джанлука Роки

Киево продължава с доброто си представяне в шампионата, като успяха да се изкачат до пето място във временното класиране, а при добра игра тази вечер ще имат шанса да стигнат и до 3-тото място.

В изминалия седми кръг от надпреварата, „летящите магарета“ записаха важен успех като гости на Пескара, с което затвърдиха мнението, че са една от приятните изненади през този сезон. Едва ли Киево очакват нещо сериозно през този сезон, и е въпрос на време да видим, докога ще удържат с този ритъм в Серия А.

Като домакини Киево безспорно са труден за преодоляване съперник, като доказателство за това са трите победи и едно равенство на „Маркантонио Бентегоди“ до момента.

Спокойно можем да кажем, че в лагера на Роландо Маран няма никакви проблеми, тъй като единствено аут остава защитника Фабрицио Качаторе, но неговата позиция успешно ще бъде поета от французина Николас Фрей.

Милан определено започна да играе стабилно и постоянно в първенството, и след двете поредни загуби в началото на сезона, отбора на Винченцо Монтела е в серия от четири поредни мача без загуба.

За разлика от Киево обаче, в Милан имат доста контузени футболисти, като най-сериозно ще се усети липсата на Рикардо Монтоливо, които вероятно ще бъде заместен от Андреа Бертолачи.

Както казахме Киево са корав съперник този сезон, определено у дома, но едва ли ще успеят да победят Милан. В последните шест срещи между Киево и Милан, „летящите магарета“ успяха да стигнат най-много до равенството, но пък у дома нямат поражение:

13.03.2016 Серия А Киево 0-0 Милан
28.10.2015 Серия А Милан 1-0 Киево
28.02.2015 Серия А Киево 0-0 Милан
04.10.2014 Серия А Милан 2-0 Киево
29.03.2014 Серия А Милан 3-0 Киево
10.11.2013 Серия А Киево 0-0 Милан

Милан нямат право на грешка в подобни мачове, особено ако искат да се утвърдят в Топ 3 на първенството.

Гледай Киево – Милан на живо, онлайн от тук Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации