8.3 C
Ню Йорк
четвъртък, март 28, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Киево vs Болоня, 26 окт 2016

Киево – Болоня
Начало: 26 окт 2016 г., 21:45 ч.
Стадион: „Маркантонио Бентегоди“
Италия, Серия А – X кръг
Прогноза: Равен @ 3.15 Efbet.com

В предградието на Верона, един срещу друг ще се изправят отборите на Киево и Болоня. Последната среща на двата отбора тук през месец май тази година завърши равностойно, което очаквам да се случи и в този кръг.

Киево редува силни със слаби мачове, но няма как да не признаем, че отбора се представя повече от прилично за момента. „Летящите магарета“ заемат 7-ма позиция във временното класиране, като са съвсем близо до местата осигуряващи участие в евротурнирите.

Последните два кръга Киево не познава вкуса на победата, след като загуби от набралият скорост тим на Милан и завърши наравно с Верона. Състава на Роландо Маран е добре сложен, а имаха нелека програма. Днес ще играят съвсем спокойно у дома и без напрежение, с оглед позицията, която заемат в подреждането.

Болоня заемат 13-та позиция, но реално са само с две точки по-малко от точките на днешният си съперник. Отбора имаше по лек график засега, и тепърва ще се наредят тежки мачове, като следват опоненти като Рома и Фиорентина.

Роберто Донадони ще подходи дефанзивно в този мач, като ще наложи на играчите си буквално да убият играта в средата на терена и да пазят равенството.

Рискова прогноза: ПП под 0.5 гола @ 2.35 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации