14.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Коефициента за успех на Ливърпул срещу Саутхемптън си заслужава

Саутхемптън приема Ливърпул на Сейнт Мери в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя е с начален час 15:30 часа в неделя – 20.03.2016г., а главен съдия на мача ще бъде Роджър Ийст.

Саутхемптън спечели като гост на Стоук Сити с 2:1 преди седмица. По този начин светците се върнаха на победния път във Висшата Лига след три срещи без успех и отново протягат ръце към място в евротурнирите през новия сезон. Сега момчетата на Роналд Куман срещат пряк съперник в тази битка и ще потърсят победата. Добрите новини за холандския наставник на Саутхемптън са свързани със завръщането в състава на светците на Виктор Уанияма и Жозе Фонте. Двамата изтърпяха наказание преди седмица, но сега ще попаднат сред титулярите. Садио Мане пък бе изгонен срещу Стоук Сити, но обжалва своята санкция и ще може да играе срещу Ливърпул. Контузени в лагера на светците са Чарли Остин, Флорин Гардош и Джей Родригес.

Ливърпул отстрани през седмицата Манчестър Юнайтед в турнира Лига Европа след равенство – 1:1 на Олд Трафорд и успех с общ резултат 3:1. Във Висшата Лига пък мърсисайдци имат три поредни победи, които им дават добро самочувствие преди гостуването на Сейнт Мери. Лошите новини за Юрген Клоп са свързани с факта, че отново има немалки проблеми с контузени футболисти. Под въпрос за мача са капитана Джордан Хендерсън и Алберто Морено, които имат леки травми. Твърдо аут пък са Джо Гомес, Дани Ингс, Джордан Роситър, Кевин Стюарт и Лукас Лейва. Няма да е изненадващо ако Юрген Клоп направи промени в титулярния си състав и някои негови футболисти да получат почивка. Изглежда много вероятно резерва да остане Даниел Стъридж, а в атака на видим Дивок Ориги, който демонстрира добра форма в последно време. В центъра на защитата на Ливърпул отново ще видим двойката Мамаду Сако – Деян Ловрен, която показва добра форма в последните седмици.

Ливърпул спечели всяко от последните си 3 гостувания на Сейнт Мери. През този сезон в турнира за купата на Лигата, мърсисайдци спечелиха като гост на Саутхемптън с впечатляващото 6:1. С оглед на това смятаме, че гостите са скрития фаворит в този интересен двубой.

Прогноза Саутхемптън – Ливърпул: Ливърпул@ 3.00 коефициент Заложи в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации