9.3 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Коефициенти и оферти за финала Португалия – Франция

Дойде времето за големия сблъсък, който ще определи коя нация играе най-добър футбол в Европа. До финалната права достигнаха отборите на Португалия и Франция, остава да разберем само кой ще грабне короната на Европа.

Efbet предлага коефициент от 4.75 за победа на Португалия, 3.10 за равенство в редовните 90 минути и 2.05 коефициент за победа на домакините Франция. Опцията за над 2,5 гола в срещата се предлага при 2,70 коефициент, което еднозначно показва очакванията за малко голове в срещата, както и ставките за обстоятелството и двата отбора да отбележат гол в размер на 2.20.

Единствено в Betfair, но само за нови клиенти, само днес можете да направите своя залог за вашия фаворит във финала на топ коефициенти. Борсата за залози предлага точно 10.00 коефициент за победа на Португалия, а за Франция коефициента е 6.00. Ако все пак вашия избор е неправилен, от букмейкъра ще ви възстановят губещия залог, а като допълнение ще получавате по €2 за всеки паднал гол в мача. За да се възползвате от тази опция трябва да нямате регистрирана сметка в Бетфеър, и да натиснете ТУК.

Заедно с тези топ коефициенти Betfair дават възможност и за феновете на Кристиано Роналдо да заложат португалеца да отбележи гол в мача, като за това предлагат коефициент от 5.00. Ако мислите, че Роналдо ще се разпише тази вечер и нямате регистрирана сметка в betfair, натиснете тук, регистрирайте се и се забавлявайте.

Вижте пълен анализ на срещата Португалия – Франция.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации