9.1 C
Ню Йорк
четвъртък, април 18, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Комбо от Висшата лига днес

Предложение за троен (права колонка) залог на избрани мачове от английската висша лига в събота, 21 септември

14:30 часа, Лестър – Тотнъм (краен резултат 2:1): Тимовете на Лестър и Тотнъм няма да имат възможността да открият кръга, тъй като вчера в едно обичайно ново време за изиграването на първия мач за седмицата от английския елит, се проведе съперничеството между Саутхямптън и Борнемут насред „Сейнт Мерис“, изненадващо спечелено от „черешките“ с 3:1. Така Лестър и Тотнъм все пак ще имат честта да открият съботният ден в английския футбол с това си определено първокласно противопоставяне.

„Лисиците“ вървят в една изцяло нова посока след назначаването на Роджърс. Играта им тотално се промени като започнаха все по-често да притежават топката много повече от своите противници, а в голяма част от случаите това доведе със себе си и до много позитиви.

Тотнъм е сериозно разклатен след колебливата продукция насред Гърция, инкасирайки два гола във вратата си в съперничеството с Олимпиакос. „Елините“ изнесоха брилянтна втора част и беше истинско чудо, че не съумяха да направят пълния обрат, нансяйки едно от най-бруталните поражения на „шпорите“ през последните години.

Несполуките на лондончани в отбрана са все повече и се очертава да се увеличават ако си позволят да изпуснат основния си стожер точно на тази позиция – Тоби Алдервайрелд за който все по-често се спекулира, че след края на договора си (който е след броени месеци) ще си тръгне като свободен агент. Коефициентите за тази развръзка г/г са супер и ще е лошо ако не бъдат използвани по най-добрия начин.

Прогноза: Гол/Гол @ 1.90 коефициент в Betano


17:00 часа, Бърнли – Норич (краен резултат 2:0)Много рядко в един такъв мач между тимове, които обичайно не са сред водещите в Англия, има възможност да се видят подобни коефициенти точно за този тим прогноза. Още повече, че съвсем доскоро Бърнли беше обичайно един от най-ниско резултатните тимове в целия елит на английския футбол, така че това 1.50 за под 3.5 става още по-изненадващо.

Безспорно е това, че момчетата на Дайш инкасират страшно много голове от началото на тази кампания, като в същото време все пак и реализират, но със сигурност това е просто едно изключение от обичайния им начин на игра и в най-скоро време ще се завърнат към него.

Норич събра всички погледи след като през миналия уикенд съкруши с играта си не кой да е, а носителят на титлата на Англия – Манчестър Сити в една безумно зрелищна среща. „Канарчетата“ се наложиха с 3:2 и така изпратиха своите запалянковци в истински възторг, който ще трае и до началото на този мач.

Слабостите за Норич дотук се проявяват в това, че тимът не е толкова убедителен срещу опоненти от сходна на своята класа. Един такъв е Бърнли и още тук ще се видят страшно много затруднения за момчетата на Фарке. Всичко друго освен под 3.5 гола в този мач на подобен супер коефициет ще е изненадващо.

Прогноза: под 3.5 @ 1.50 Betano


17:00 часа, Евертън – Шефилд Юнайтед (краен резултат 0:2)При редица други обстоятелства този мач отиваше с лекота за победа на домакините и то на лековата такава – с 2-3 гола разлика.

Много трудно при настоящите такова нещо ще има как да се случи, тъй като извън техните сметки е безспорно най-бляскавият им футболист – бразилецът Ричарлисон, за който бяха заплатени зашеметяващи финансови средства. Същият той много бързо се превърна в основополагаща фигура за целия състав на „карамелите“ и не след дълго стана големият любимец на феновете. Всички те тръпнеха в очакване да го видят в игра и в този мач, но той получи контузия преди седмица и отпадна от сметките.

Така точно в този случай ще се види безкрайно ясно колко важен е същият Ричарлисон за цялостното функциониране на играта на „карамелите“. Без него положението ще е коренно различно, тимът ще има огромни затруднения и много трудно ще намери начин даже да стигне до победата срещу „остриетата“, които в голяма част от игровото време ще са добре групирани в своята половина. Под 3.5 на този мач е водещата прогноза.

 Прогноза: под 3.5 @ 1.40

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации