?betano&CID=198&DID=199&TID=1&PID=149&LNG=19
лудогорец левски 2
снимка: ludogorets.com

Днес ще се изиграе голямото дерби в Първа Лига: Лудогорец – Левски! Срещата на стадион Лудогорец Арена в Разград започва точно в 18:15 часа. За всички с абонамент към телевизия Diema Sport HD двубоя ще се предава директно, следващата възможност е да се абонирате в сайта на Gong. Освен по изброените начини двубоя Лудогорец – Левски ще можете да гледате на живо и от тукЛудогорец и Левски имат точно 19 мача по-между си в А Група и Първа професионална лига. Убедителен водач по победи остават Лудогорец, с цели 11 успеха при само 4 победи за „сините“. Последните резултат от настоящия сезон бе 0-0 на стадион Георги Аспарухов в София. Лудогорец имат четири успеха в последните шест домакински мача тук, а за последно надиграха в Разград отбора на Етър Велико Търново с 4-0. В същото време Левски допусна най-големите си издънки именно далеч от дома, и макар те да са само две от началото на кампанията, няма как да не отбележим загубата от Верея и Ботев Пловдив.

Двубоя със залози на живо ще е достъпен в големите лицензирани компании в България. Efbet предлага коефициент от 1.50 за победа на Лудогорец, срещу 6.50 за успех на „сините“. В същото време Efbet имат малко по-висок коефициент за домакинска победа от 1.57. Ако все още нямате регистрация в Efbet, можете да се регистрирате още сега и използвате Промо Код 337 за гарантиран бонус и участие във всички промоции на букмейкъра!



 

Efbet гледай футбол прякоГледайте и залагайте на живо на Лудогорец – Левски! Двубоя от 14-тия кръг на Първа лига не предполага много голове, но дали няма да се преобърнат очакванията на специалистите? Букмейкърите вече изравниха коефициентите за двете възмоности и сега можете да изберете своя залог за Под 2,5 гола или Над 2,5 гола при коефициент от 1.90 (Efbet и Efbet). Winbet предлага значително по-ниски коефициенти за тази опция, но пък там можете да се възползвате от страхотен коефициент от 3.42 за победа на Лудогорец и под 2,5 гола!

Прогнозирайте срещата и гледайте на живо двубоя за да проверите своите умения в анализирането на футболни срещи. Няма как да отречем, че отборите се намират във възход, но да видим каква е ситуацията в двата лагера. За известна умора в своята селекция съобщава старши треньора Димитър Димитров, която е породена от участието на тима на три фронта – Лига Европа, Купата на България и Първа Лига. Лудогорец се представят блестящо на всеки от тях, като дори оглавяват своята група в Лига Европа. Несъмнено Димитров ще подбере всичко най-добро срещу Левски и изобщо няма да рискува с провал срещу този съперник.

Ето ги и най-вероятните стартови единадесеторки:
Лудогорец: Броун, Сисиньо, Моци, Пластун, Натанаел, Дяков, Анисе, Лукоки, Марселиньо, Вандерсон, Кешерю
Левски: Митрев, Цветкович, Яблонски, Ейолфсон, Орачев, Панайотов, Ж. Гомес, Кабрал, Обертан, Прохазка, Буш

Левски макар и в ролята на аутсайдер в този мач ще се опита да изтръгне максимума от този мач. Отбора пристига в Разград в оптимален състав, но и като цяло Роси не обича да експериментира. Очаквайте аналогична селекция, като тази срещу ЦСКА, която се справи доста добре. Най-интересното преди този мач, е абсолютното медийно затишие, което наложиха в лагера на сините! Журналисти не бяха допуснати до Герена, което се случва рядко.