12.2 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Кьолн – Хофенхайм: прогноза и ревю, Бундеслига (21 апр 2017)

Кьолн  – Хофенхайм

Кьолн е домакин на Хофенхайм в двубой от 30-ия кръг на Първа Бундеслига. Срещата е на 21 април, петък, от 21:30 часа като противопоставя седмия срещу третия във временното класиране.

Отборът на Кьолн е с актив от 40 точки и изостава само с една от шестия Фрайбург. „Козлите“ се надяват на участие в Лига Европа, но трябва да спечелят този мач, за да останат с добри шансове за място в Топ 6.

Програмата на Кьолн не е лека до края на сезона и след поражението от Аугсбург в миналия кръг трябва да се реваншират на своите фенове с добра игра.

Техният съперник Хофенхайм обаче е в зона Шампионска лига и ще се опита да запази третата си позиция. Хофе води битка с Борусия Дортмунд за третото място, което дава право на участие в групите на ШЛ.

В миналия кръг Хофенхайм регистрира четвърти успех в последните си пет мача, след като надигра Борусия Мьонхенгладбах с 5:3. При последната си визита възпитаниците на детето чудо в треньорската професия Юлиан Нагелсман отстъпиха с 1:2 на Хамбургер.

През първия полусезон Хофенхайм разби Кьолн с 4:0 у дома. По принцип двубоите между тези два отбора са много резултатни, а последните им две срещи в Бундеслигата завършиха над 2.5 гола, така че очаквам отново доста голове в петък вечер.

Прогноза: над 2.5 гола

Грабни до 100 лева бонус в Efbet след регистрация и депозит!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации