13.2 C
Ню Йорк
вторник, април 23, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

ЛАСК Линц – Базел

ЛАСК Линц е домакин на Базел в мач реванш от третия квалификационен кръг за класиране в групите на Шампионска лига. Двубоя е от 21:30 часа във вторник, 13 август 2019 г.

Точно преди седмица феновете на футбола станаха свидетели на няколко изненади, а една от най-големите беше точно в това съперничество, тогава играно на „Санкт Якоб Парк“.

Базел беше безобразен и напълно закономерно отстъпи в резултата, а с инкасираните два гола във вратата си, е все по-близо до ранно отпадане от надпреварата. По-стряскащото за тима е не това, че загуби с 1:2 на своя стадион, а това, че не демонстрира и половината от възможностите си, беше тотално надигран от един съперник, който беше считан за сигурен губещ.

Само аплаузи заслужава представянето на австрийците, които се справиха по отличен начин със своите швейцарски познайници. Този тим на Исмаел, който е изпъстрен с австрийци и има няколко много свежди международни попълнения в редиците си, каквито са: Холанд, Тете и Клаус, ще продължи да играе все толкова зрелищно. След триумфа срещу Базел в първия мач, той откри сезона и на местно равнище по възможно най-добрия начни – със спечелването на ключови три точки във визитата на Адмира Вакер, така че положението около ЛАСК Линц е прекрасно.

Базел някак си, все още незнайно как, взе скалпа на съперник от класата на ПСВ Айндховен в миналия квалификационен кръг, така че това само по себе си прави така, че даже и при натрупаното изоставане срещу ЛАСК Линц, швейцарците да не са за отписване. Преди няколко дни те съкрушиха Сервет в първенството и се поздравиха с първата си домакинска победа през сезона на местно ниво.

Базел направи и един огромен трансфер в заключителните часове, продавайки водещия си център нападател – Албиан Айети в английския Уест Хям. С тази пропусклива отбрана тимът ще се сгромоляса за пореден път, а единственото, което има как да остави шансовете му за класиране, е да надстреля съперника си и да вкара повече от него.

Прогноза: Над 2.5 гола @ 1.75 коефициент

FT: 3-1 (печели)

Опитайте да включите обоснованите прогнози на екипа във фиш с Права колонка, общият коефициент е 4.41 както следва:

Порто – Краснодар: прогноза: 1 @ 1.53
Ференцварош – Динамо Загреб: прогноза: 1Х @ 1.65
ЛАСК Линц – Базел: прогноза: над 2.5 @ 1.75

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации