8.9 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Лас Палмас – Атлетико Мадрид, прогноза

Макар и новак в Ла Лига, Лас Палмас успяват да се задържат извън опасната зона. Отбора заема 16-та позиция в таблицата, но трябва да внимават защото само три точки ги делят от зоната на изпадащите.

В играта им определено се вижда напредък като за последните три кръга не познават вкуса на поражението. Последния кръг от шампионата завършиха наравно 1-1 с Малага тук, а по рано през седмицата успяха да се справят с отбора на Ейбар и ще играят на четвъртфиналите от турнира за Купата на Краля.

Старши треньора Кике Сетиен няма да може да разчита на доста футболисти за предстоящото гостуване. Срещу Атлетико Мадрид със сигурност аут остават Анхел Лопес, Хави Кастеяно, Педро Бигас, Ернан Сантана, Давид Симон, Антолин Алкарас и Вилиан Жозе, което няма как да не се отрази върху играта на отбора.

Атлетико Мадрид са лидер във временното класиране. Отбора влиза в този кръг след три поредни победи и продължава пътя си към титлата в Примера. По рано през седмицата Атлетико отстраниха от турнира за Купата на Краля Райо Валекано и също си осигуриха място на четвъртфиналите.

В отбора на гостите няма почти никакви проблеми, като единствените аут са Тиаго Мендеш и Фернандо Торес.

Лас Палмас и Атлетико Мадрид вече играха по-между си в първия кръг на сезона, като победител след минималното 1-0 бе Атлетико Мадрид. Тук на стадион „Гран Канария“ Атлетико Мадрид гостуваха през далечната 2005 година, когато отново печелят с 0-1. Като цяло двата отбора имат изиграни 78 мача, в 17 от които печелят Лас Палмас, срещу 40 успеха за Атлетико Мадрид.

Прогноза Лас Палмас – Атлетико Мадрид: 2 @ 1,65 коефициент

Начало: 17 януари 2016г., 19:15 часа, стадион „Гран Канария“, Лас Палмас
Гледай Лас Палмас – Атлетико Мадрид на живо от тук: Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации