9.1 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Лацио – Киево (28 яну 2017) прогноза, Серия А

Лацио и Киево излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на италианската Серия А. Двубоя ще се изиграе на 28.01.2017г. (събота) от 19:00 часа българско време на Стадио Олимпико в Рим, а главен съдия на мача ще бъде Микеле Фабри.

Лацио загуби с 2:0 гостуването си на шампиона Ювентус преди седмица. Така римските прекъснеха серия от 2 поредни победи в Серия А и остават на 4-то място в класирането с актив от 40 точки. Срещу Киево, момчетата на Симоне Индзаги ще търсят завръщане на победния път в първенството.

Лошата преди мача за младия треньор на Лацио е отсъствието на основния му нападател – Чиро Имобиле. Звездата на орлите е наказан и ще бъде заместен в стартовата единадесеторка от Филип Джорджевич. След наказание обаче в редиците на Симоне Индзаги се завръща Сенад Лулич, който ще стартира по лявото крило на атаката. Балде Кейта пък участва в турнира за Купата на Африканските нации и отпада от групата за мача. Както обикновено на Олимпико, Симоне Индзаги ще действа със схемата 4-3-3, което означава че по-офанзивни функции по дясното крило ще получи Фелипе Андерсон.

Киево загуби с 0:3 домакинството си на Фиорентина преди седмица. Годината започва лошо за летящите магаренца, които са в серия от 4 поредни загуби в Серия А. Лошата серия прати отбора на 12-то място в класирането с актив от 25 точки, а сега предстои тежко гостуване в Рим.

Липсата на Рикардо Меджиорини в предни позиции ще принуди Роландо Маран да смени формацията от 4-3-1-2 на 4-3-2-1. Така в предни позиции ще действа единствено Роберто Ингелесе. Зад него пък ще действат Джонатан Де Гузман и Валтер Бирза. Заради контузии мача пропускат още опитния защитник Бощан Цезар и Никола Ригони. Киево ще действа затворено на Олимпико, като ще търси своите шансове главно чрез контраатаки.

Гостите от Верона се намират в много лоша форма от началото на годината. Лацио е на другия полюс и въпреки липсата на Чиро Имобиле едва ли ще е проблем за орлите да се поздравят с трите точки.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Лацио @ 1.50 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации