5.6 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Лацио – Рома (01 март 2017) прогноза, Купа на Италия

Лацио и Рома излизат един срещу друг в първа среща от 1/2-финалите в турнира за Купата на Италия. Двубоя ще се изиграе на 01.03.2017г. (сряда) от 21:45 часа българско време на стадио Олимпико в италианската столица.

Лацио спечели трудно с 1:0 срещу Удинезе през уикенда. Така орлите се изкачиха на 5-то място в класирането с актив от 50 точки и продължават да таят надежди за попадане в тройката, която ще участва в Шампионска Лига. Преди тази битка, момчетата на Симоне Индзаги ще се опитат да си осигурят участие в битката за купата на Италия.

Преди двубоя с Рома, в лагера на Лацио имат проблеми с наказани футболисти. Дербито с вълците заради санкции пропускат цели трима футболисти в лицето на Патрич, Сенад Лулич и Стефан Раду. Така на левия бек на защитата на Лацио ще стартира Джордан Лукаку, а в средата на терена след наказания ще се завърне опитния Лукас Билия. Федерико Маркети поднови тренировки след травма, но ще остане на скамейката за сметка на Томас Стракоша.

Рома спечели с 3:1 дербито срещу Интер през уикенда. Така вълците продължават опитите си да догонят Ювентус на върха в класирането. Сега пред момчетата на Лучано Спалети има ново предизвикателство – градско дерби в турнира за Купата на Италия.

Алесандро Флоренци е единствения футболист в лагера на Рома, който няма да може да вземе участие в мача. Талантливия халф е с тежка контузия, а освен това е и наказан. Лучано Спалети ще заложи на обичайното 3-4-2-1, като Диего Пероти отново ще бъде оставен на резервната скамейка. В центъра на защитата пореден шанс за изява ще получи Федерико Фацио.

На хартия отбора на Рома изглежда фаворит. В първата среща обаче, Лацио ще има предимството да бъде подкрепян от повече свои фенове. Освен това римските орли играят много силно в турнира за Купата на Италия и не са губили в 10 от последните си 11 срещи. Смятаме, че момчетата на Симоне Индзаги ще бъдат по-мотивирани в тази среща и едва ли ще допуснат поражение в нея.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Лацио или равен @ 1.62 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации