6.5 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Лацио – Торино (13 март 2017) прогноза, Серия А

Лацио и Торино излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на италианската Серия А. Двубоя ще се изиграе на 13.03.2017г. (понеделник) от 21:45 часа българско време на Стадио Олимпико в Рим, а главен съдия на мача ще бъде Паоло Мазолени.

Лацио спечели гостуването си на Болоня преди седмица с 2:0. Това бе трета поредна победа за орлите в Серия А и четвърта във всички турнири. Така момчетата на Симоне Индзаги заемат 5-то място в класирането с актив от 53 точки и запазват шансовете си за класиране в Шампионската Лига.

По пътя към тази си цел, Лацио ще търси задължителна победа над Торино, а Симоне Индзаги може да бъде доволен тъй като няма проблеми със състава си. Единствено Лукас Билия има лека травма, която обаче едва ли ще му попречи да вземе участие в мача. В атака, орлите отново ще заложат на трима човека в лицето на Фелипе Андерсон, Чиро Имобиле и Сенад Лулич. Добрата форма на последния ще остави на скамейката Балде Кейта.

Торино спечели с 3:1 домакинството си на Палермо преди седмица. Така биковете запазват мястото си в средата на таблицата без сериозни шансове за класиране в евротурнирите. Все пак момчетата на Синиша могат да объркат сметките на някой от фаворитите до края на сезона.

Уникалната форма на Андреа Белоти му бетонира място на върха на атаката. Голмайстора на Торино вече има 22 гола в Серия и най-вероятно ще бъде подкрепен в атака на Олимпико от Яго Фалке и Адем Ляич. Жоел Оби е единствения контузен в лагера на биковете. Саша Лукич пък вероятно ще бъде предпочетен в средата на терена пред Мирко Валдифиори с оглед на факта, че последния не е в оптимална кондиция.

Лацио преследва много по-сериозни цели за разлика от Торино. Орлите се намират в чудесна форма и едва ли техния полет ще бъде спрян от биковете, които от началото на календарната година доста свалиха формата си.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Лацио @ 1.57 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации