8.3 C
Ню Йорк
четвъртък, март 28, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Лацио – Удинезе (26 фев 2017) прогноза, Серия А

Лацио и Удинезе излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на италианската Серия А. Двубоя ще се изиграе на 26.02.2017г. (неделя) от 16:00 часа българско време на стадио Олимпико в Рим, а главен съдия на мача ще бъде Лука Пайрето.

Лацио показа характер преди седмица и обърна Емполи като гост за крайното 2:1. Така орлите остават на 6-то място в класирането с надежди да се борят за място в Шампионската Лига. По пътя към тази цел, момчетата на Симоне Индзаги не могат да си позволят да губят точки на своя стадион, както стана в последните две домакинства срещу Киево и Милан.

Лукас Билия е наказан и пропуска мача срещу Удинезе. Неговите функции на плеймейкър в средата на терена ще поеме Марко Пароло. Триото в центъра на полузащитата ще оформят Сенад Лулич и Милинкович-Савич. Единствения контузен в лагера на Лацио е вратаря Федерико Маркети. Обичайно в атака, Симоне Индзаги ще заложи на триото Балде Кейта, Фелипе Андерсон и Чиро Имобиле.

Удинезе загуби с 2:1 домакинството си на Сасуоло преди седмица. Така фриуланите остават без победа в Серия в 3 срещи и заемат 13-то място в класирането с актив от 29 точки. Отбора на Луиджи Дел Нери може да се надява единствено на място в средата на таблицата през този сезон, но е способен да обърка нечии сметки през кампанията.

Родриго де Паул и Емил Халфредсон пропускат мача на Олимпико заради наказание. Срещу Лацио, с екипа на Удинезе няма да видим и контузените Марко Фараони и Асане Гноукари. Така в предни позиции за фриуланите ще стартират Дуван Запата и Ширил Теро.

Лацио ще търси добър завършек на сезона, с който да си осигури място в Европа. Орлите се издъниха в последните си 2 домакинства и ще направят всичко възможно да зарадват феновете си в неделя. Удинезе е на двете крайности и редува силни и слаби игри. Момчетата на Луиджи Дел Нери трудно ще спечелят дори точка при визитата си на Олимпико в неделния следобед.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Лацио @ 1.44 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации