13.3 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Левски – АЕК Ларнака Прогноза 01.08.2019

Мачът между тези тимове вървеше до голяма степен равностоен преди едно-единствено събитие в края на първата част – червения картон на Живко Миланов. Точно той постави основата на цялостното развитие на двубоя през втората част и на тоталното превъзходство на кипърците.

След паузата те бяха единственият тим на терена като изцяло взеха инициативата, създаваха положение след положение пред вратата на Миятович и вкараха 3 безответни гола с което направиха гигантска крачка, която почти сигурно ги праща в следващия квалификационен кръг.

По-опитният от участниците в съперничеството извлече своето по един много категоричен начин и не се вижда начин на света, по който да има път за „сините“ обратно в това съперничество. Още повече, че те са все по-отслабени, а само спомняйки си за случилото се в първия двубой, ще рухнат и ще претърпят нов провал.

АЕК Ларнака измъкна реми от визитата си на Лудогорец през миналата година и със сигурност вече има някакъв опит по отношение на гостуванията си в България. Кипърският тим има една много добра единайсеторка, която просто ще изиграе нов много силен двубой и отново ще надиграе „сините“.

Въпреки, че букитата дават коренно различна посока на развитие на реванша, предвиждайки добър резултат за столичани, подобен много трудно има как да се случи. Прогнозата за това АЕК Ларнака просто да си тръгне непобеден от този мач се дава с много добър коефициент от 1.80, който не е за изпускане.

Прогноза: 2Х @ 1.80 в Betano

FT: 0-4 (печели)

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации