9.1 C
Ню Йорк
четвъртък, април 18, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Левски София – Локомотив Пловдив, Първа Лига, събота – 26 ноември

Левски София и Локомотив Пловдив излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на българската Първа Лига. Двубоя ще се изиграе на 26.11.2016г. (събоота) от 15:00 часа българско време на стадион Георги Аспарухов в София, а главен съдия на мача ще бъде Георги Димитров.

Левски спечели трудно с 3:1 като гост на Монтана. Така сините не позволиха на Лудогорец да дръпне много на върха в класирането и продължават гонитбата на шампионите. Първия и втория в класирането излизат в директен двубой за върха идната сряда, но преди това Левски посреща бойкия отбор на Локомотив Пловдив.

След като изтърпя наказание от една среща за натрупани жълти картони, в състава на сините се завръща Роман Прохазка. Словашкият халф ще стартира титуляр, като това ще прати на пейката Галин Иванов, който игра срещу Монтана. Прохазка ще си партнира с Божидар Краев и Джереми Де Нойер в средата на терена, а по крилата ще действат Антонио Аниете и Франсис Нар. Илиян Мицански, който вкара 3-тия гол срещу Монтана, отново ще остане резерва за сметка на Бабатунде Адениджи. В защитата на Левски, Елин Топузаков едва ли ще предприема каквито и да е промени.

Локомотив Пловдив спечели градското дерби с Ботев с 2:0. Така смърфовете са в серия от 4 мача без загуба в първенството, като тази поредица ги изкачи на 6-то място в класирането на Първа Лига с актив от 20 точки. Сега момчетата на Едуард Ераносян ще затвърждават добрите впечатления при гостуването на непобедения през сезона – Левски.

Преди визитата на Герена в лагера на Локомотив Пловдив нямат кадрови проблеми. Младия Ияд Хамуд, който дебютира като титуляр на 15 години срещу Ботев най-вероятно ще бъде оставен на пейката. Така в стартовите единадесет смърфовете може да видим Парвиз Умарбаев, който отбеляза страхотен гол срещу канарчетата. В предни позиции за Локо Пловдвив ще стартира кошмара на Левски от последните години – Мартин Камбуров.

Домакините в предстоящата среща играят страхотно на своя стадион от началото на сезона. Левски има 6 победи и 1 равен, като все още не е допускал гол на Герена. Сините стартират мачовете си у дома много агресивно, което в повечето случаи им отрежда преднина до почивката. Въпреки добрата форма, която демонстрира, Локомотив Пловдив ще има проблеми при гостуването си на Герена.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Левски/Левски ПП/КР @ 2.05 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации